Jaký díl hry ARMA mám pořídit?*
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký díl hry ARMA mám pořídit?*
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hru ARMA, který díl té hry stojí nejvíce za to ? a jak je ten mode dayZ tak to je multiplayer ? Výkonný počítač mám dost, takže se ptám, protože nevím co stojí za díl ARMY si koupit, děkuji : )
Naposledy upravil(a) Rewqa dne 23 čer 2014 23:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: *úprava nadpisu.
Důvod: *úprava nadpisu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hra ARMA
Já osobně bych šel do trojky. Nebo dvojku, ale complete. Teďka je na Steamu 50% sleva na ARMA III.
DayZ je bezplatný mod do ARMA II a mám takový pocit, že jsou potřeba nějaké datadisky pro instalaci. Už je i standalone verze, ale ta se musí koupit. Mě teda DayZ nějak moc nenadchlo, mod je docela zabugovaný a běhat tam sám je nuda, chce to aspoň někoho druhýho. To je potom docela i sranda, když se hledáte na mapě a tak.
DayZ je bezplatný mod do ARMA II a mám takový pocit, že jsou potřeba nějaké datadisky pro instalaci. Už je i standalone verze, ale ta se musí koupit. Mě teda DayZ nějak moc nenadchlo, mod je docela zabugovaný a běhat tam sám je nuda, chce to aspoň někoho druhýho. To je potom docela i sranda, když se hledáte na mapě a tak.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký díl hry ARMA mám pořídit?*
ArmA II s datadisky, já osobně mám všechny + armu 1,3,2,operaci flashpoint a resistance
Pro DayZ potřebuješ Operaci arrowhead
Pro DayZ potřebuješ Operaci arrowhead
Logicky Armu III. DayZ bych koupil urcite standalone.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak ten multiplayer stojí za to ? Protože jestli ne, tak si to můžu stáhnout.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to, že si to stáhneš radši ani nepiš...
ano, stojí to za to.. a doporučuji zakoupit již zmíněné DayZ... pokud máš nějakého kamaráda, hnedka je to lepší
ano, stojí to za to.. a doporučuji zakoupit již zmíněné DayZ... pokud máš nějakého kamaráda, hnedka je to lepší

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Servery na 2 jsou docela v úpadku, ať už počty lidí nebo jejich obsluha. Všechny lepší už přešly na 3. Také jsem hrál 2 skoro pořád, ale dnes už bych koupil jen 3. Jestli na to máš PC, tak je to lepší zážitek, hlavně grafické zpracování, zbraně i technika jsou oproti 2 v lepším stavu
.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Podle me je zatim jednoznacne lepsi koupit si Armu II combined operations.Ta obsahuje zakladni Armu II a operation arrowhead.S temito dvema hrami muzes hrat DayZ mod.
DayZ standalone sem ted zakoupil ve sleve.A zatim porad je o dost lepsi mod,nez standalone.Je tam daleko vice moznosti.Pokud si stahnes mod EPOCH.Mas tam daleko vice zbrani,aut,helikopter,ktere kupujes za goldy prodejem zbrani aut a vseho,co ve svete najdes.Muzes si tam stavet zakladny,kupovat sejfy,do kterych veci ulozis,zamknes a neprijdes o ne ani po smrti.Delas predem naprogramovane mise,kde strilis NPCcka a ziskavas od nich zbrane,vozidla,veci na staveni zakladny.Lisi se to server od serveru.Je i par dobrych CZ serveru.Samozrejme,ze je to lepsi s kamaradem.Ale muzes zacit i sam.A postupne se tam s nekym seznamis a uz muzete operovat ve vice lidech a dorozumivat se pres TS.Vetsinou kazdy server ma svoje TS,kde se lidi schazeji.
Verim tomu,ze casem prejdu na standalone,az tam bude vice veci.A bude to vychytane.V MODU neprobihaji zombici zdmi.Ale zatim u me jasne vede MOD verze EPOCH (nejhranejsi verze)
Jde hlavne o to,jestli chces hrat pouze Armu nebo i DayZ.Jestli Armu,tak bych uvazoval urcite o 3.Ale jestli i DayZ,tak Arma 2 combined operations.
Me DayZ naprosto nadchl a nehraju uz par mesicu nic jineho.A ze se mi na steamu vali treba Watch Dogs
A sorry za tu (ne)upravu.Psal sem to v rychlosti na mobilu.
DayZ standalone sem ted zakoupil ve sleve.A zatim porad je o dost lepsi mod,nez standalone.Je tam daleko vice moznosti.Pokud si stahnes mod EPOCH.Mas tam daleko vice zbrani,aut,helikopter,ktere kupujes za goldy prodejem zbrani aut a vseho,co ve svete najdes.Muzes si tam stavet zakladny,kupovat sejfy,do kterych veci ulozis,zamknes a neprijdes o ne ani po smrti.Delas predem naprogramovane mise,kde strilis NPCcka a ziskavas od nich zbrane,vozidla,veci na staveni zakladny.Lisi se to server od serveru.Je i par dobrych CZ serveru.Samozrejme,ze je to lepsi s kamaradem.Ale muzes zacit i sam.A postupne se tam s nekym seznamis a uz muzete operovat ve vice lidech a dorozumivat se pres TS.Vetsinou kazdy server ma svoje TS,kde se lidi schazeji.
Verim tomu,ze casem prejdu na standalone,az tam bude vice veci.A bude to vychytane.V MODU neprobihaji zombici zdmi.Ale zatim u me jasne vede MOD verze EPOCH (nejhranejsi verze)
Jde hlavne o to,jestli chces hrat pouze Armu nebo i DayZ.Jestli Armu,tak bych uvazoval urcite o 3.Ale jestli i DayZ,tak Arma 2 combined operations.
Me DayZ naprosto nadchl a nehraju uz par mesicu nic jineho.A ze se mi na steamu vali treba Watch Dogs

A sorry za tu (ne)upravu.Psal sem to v rychlosti na mobilu.