Zdravím,
nedávno jsem si nainstaloval na můj Win7 mafii 2.. Jenže jelikož mám integrovanou grafickou kartu od Intelu, musím mít hru na nejnižší grafiku, aby se nesakala a utáhla to.. Takže s hratelností jsem spokojený, ale mám jiný problém.. Hra se vždycky asi po čtvrt hodině sekne, a pomůže buď chvíli čekat (pak se sice odsekne ale tak strašně se to laguje že to musím restartovat) a nebo jí prostě natvrdo vypnout.. + ještě se občas stane že třeba hl. postava nebo všechny okolní domy zčernají a hra se začne sekat, takže opět tvrdý restart.. Asi to je tím, že to ta graf. karta neutáhne nebo tak něco..
Šlo by to nějak zafixovat ?? Aby se tyto dva problémy pořád nestávaly ? Nebo jedině koupit novou grafickou kartu ??
Mafia 2 se vždy ca. po čtvrthodině sekne * Vyřešeno
Mafia 2 se vždy ca. po čtvrthodině sekne *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 čer 2014 12:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Mafia 2“. Nadpis má stručně shrnout to, na co se ptáš, jenže samotní název programu o podstatě problému neříká vůbec nic. Doporučuji formulovat nadpisy celou větou, s tím nikdy neuděláš chybu
Důvod: Upřesnění nadpisu „Mafia 2“. Nadpis má stručně shrnout to, na co se ptáš, jenže samotní název programu o podstatě problému neříká vůbec nic. Doporučuji formulovat nadpisy celou větou, s tím nikdy neuděláš chybu
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mafia 2
Ahoj, a co máš za konfiguraci?
Je ta hra original?
Co teploty?
Je ta hra original?
Co teploty?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Re: Mafia 2 se vždy ca. po čtvrthodině sekne *
No, moc nevím :/ hru mám staženou, konfiguraci (jakou) ? a teploty taky nevím 

Warez se zde na fóru neřeší. Odporuje to pravidlům. Téma zamkni zelenou fajfkou vpravo a hru si zakup originál.
Bug cracku, běž reklamovat na piratebay.
Just Fucking Google It!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mafia 2 se vždy ca. po čtvrthodině sekne * Vyřešeno
Bohužel, warez zde neřešíme. Mafia II se dá sehnat na Aukru za nějakých 50,- Kč. Zámek.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nezapne se PC hned na poprve.Sekne se pred biosem
od qjpgames » 20 čer 2024 13:12 » v Problémy s hardwarem - 6
- 2674