Co jsme si koupili ... Vyřešeno
Re: Co jsme si koupili ...
Seasonic ti vydežel jen tři roky?To je teda slabota .Be Quiet! je kvalita.U nás ne moc rozšířená značka.Zato velmi kvalitní.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Petison píše:Seasonic ti vydežel jen tři roky?To je teda slabota .Be Quiet! je kvalita.U nás ne moc rozšířená značka.Zato velmi kvalitní.
Je možný, že to cvakal třeba jenom větráček, protože se točil nějak divně pomalu a zezadu to málo foukalo, ale každopádně sem stejně plánoval upgrade zdroje, takže aspoň sem si to mohl nějak obhájit

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Muj 10palcak mi nevyhovoval, tak jsem poridil www.mall.cz/tablety-uhlopricka/asus-goo ... b?v=521549 a kryt http://www.czc.cz/asus-nexus-7-travel-c ... 81/produkt
Pěkné.Mám stejný tablet i kryt (akorát v modré barvě).Kryt drží parádně,s tabletem jsem spokojen.
Kryt je super. Ale kdyz otacim tablet, tak mi trosku zazrni krajni prouzek displeje. U fotoaparatu. Nevim, jestli ho nereklamovat.
Muzes doporucit nejake hry a aplikace?
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám 2013 verzi a je naprosto super, všechno jede krásně
divine píše:Kryt je super. Ale kdyz otacim tablet, tak mi trosku zazrni krajni prouzek displeje. U fotoaparatu. Nevim, jestli ho nereklamovat.
Mě taky trošku zazrní, ale jen někdy a málo, když si toho nevšímám nevidím to. Mám taky 2012 verzi, děje se to někdy od verze 4.3 .
ondoubku, myslis tedy, ze je to normalni? Zkousel si reklamaci? Ja tam mam android 4.4.
Mám tam také Android 4.4 a se zrněním jsem se nesetkal,možná bych to zkusil reklamovat.
dělal si po aktualizaci factory reset? ... vždy to předejde případným problémům
Jak udělám factory reset? Tablet jsem byl dnes vrátit a zítra by měl přijít jiný.