Hardware v mojí hlavě Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Aedun
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hardware v mojí hlavě

Příspěvekod Aedun » 03 črc 2014 15:31

Dobrý den/ ahoj
předem se omlouvám že jsem zařadil toto téma zde ale přecijenom o hardware tady teď půjde :D

Můj problém je následující:
Před několika měsíci jsem byl doma, nemocný takže jsem pracoval na notebooku jak byl den dlouhý abych toho udělal co nejvíc. Bohužel poslední den mě začaly bolet oči a to takovým zvláštním způsobem, jakoby nad nebo za okem a to silně. Kupodivu to nebylo vyloženě u pc ale třeba jsem pohnul očima nahoru a do leva a nebo když jsem se podíval do blýskajícího se parapetu, a bolelo to silně. No tak za týden to přešlo.
Ještě týden předtím jsem byl v autoškole kde mají projektor s frekvencí snad 3 takže z toho se mi ty oči málem rozletěly. a za 5 dnů jsem začal pracovat trochu více ( 12h) ale už na lepším monitoru http://www.alza.cz/23-benq-gw2320-d486313.htm. No bohužel minulý týden po autoškole už oči začaly bolest stejně jako minule a bolí do teď. A druhý den na to se přidal zánět spojivek ) bakteriální) na ten mi očař dal mastišku a léky a už se to zdá být v pohodě ale to silné bolení ne. Stalo se vám někdy už něco podobného ? Samozřejmě už jsem prohrabal všechna fóra a upravil si monitor, sezení a stáhl eye relax - 15 minut práce, 30s vypnutý monitor. Ale to těžko pomůže během dne. Co myslíte ? mám se vydat opět k lékaři ? nebo můžu pro své oči ještě něco udělat ? Samozřejmě když přestanu pracovat tak to nebude až tak hrozné ale až dokončím školu tak jak budu pracovat v práci 8h každý den u pc ? myslíte že si mám hledat jinou práce ? ( to by bylo velmi těžké ) Nejsem moc starý takže se to může časem spravit ? Díky za rady a podobné zkušenosti a hlavně řešení

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hardware v mojí hlavě

Příspěvekod guest » 03 črc 2014 15:35

Nějak jsem nepochopil tu frekvenci snad 3 ? K očnímu zcela jistě a možná brýle - http://www.zive.cz/clanky/vyzkouseno-br ... fault.aspx

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 03 črc 2014 15:37

gunnar brýle jsou dobré :-)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Aedun
nováček
Stav:

Příspěvekod Aedun » 03 črc 2014 15:45

Blue Spirit píše:Nějak jsem nepochopil tu frekvenci snad 3 ? K očnímu zcela jistě a možná brýle - http://www.zive.cz/clanky/vyzkouseno-br ... fault.aspx

no jakože je malá .... a u očního jsem už byl a řekl že vše dobré

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Hardware v mojí hlavě  Vyřešeno

Příspěvekod Pic » 03 črc 2014 18:22

Pleteš si pojmy a dojmy. Sice se zde léčí, ale počítače. Ty potřebuješ odborného lékaře.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chyba hardware. Příloha(y)
    od Steage7717 » 10 lis 2024 16:29 » v Problémy s hardwarem
    4
    3341
    od Steage7717 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 18:49
  • Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
    od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8...
    22
    6964
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:47

Zpět na “Vše ostatní (hw)”