Windows 8.1 versus Windows 7 professional

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Windows 8.1 versus Windows 7 professional

Příspěvekod Veroniqua » 04 črc 2014 15:36

Dobry den,
tím,že mam přistup do Msdna od skoly a tedy i moznost nainstalovat si jakkekoliv programy vcetne windows pro vlastni vyuziti sama sem po lonskem pokusu na win 8 a uplneho zavrzeni teto verze minuly tyden zkusila win 8.1+pridala par vylepesni jako classic shell a zjistila,ze kdyz si to GUI vylepsite dle sveho a zablokujete dotykove haluze a menu,ze Windows 8.1 je daleko lepsi system nez Win 7 . Sem jedina kdo to takhle vidi????///protoze cele me okoli vcetne spoluzaku jen na osmy nadava,no ja si myslim,ze verze 8.1 po par vylepseni je daleko rychlejsi a sviznejsi nez win 7 ,a po uprava vypada jako sedmicka:-)
Zajimal by Me vas nazor
děkuju
Veronika

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Windows 8.1 versus Windows 7 professional

Příspěvekod guest » 04 črc 2014 15:39

No není to přímo ke Tvému dotazu, ale já na Win8.1 přešel z XP a pomocí místních znalců jsem všechny nedostatky za cca 10 dní vychytal a maximální spokojenost. Win Vista a Win 7 znám jenom zběžně, takže to porovnat neumím.

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 04 črc 2014 15:42

Tak Win Vista nebyl system tam si o nic neprisel,hlavne o nervy:)

Aja12
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Aja12 » 04 črc 2014 15:53

Přešel jsem z Win7 na Win8, u něj bych použití Classic Shell pochopil, po upgrade na Win8.1 ale pro mě Classic Shell ztratil smysl (lze nastavit otevření desktopu po přihlášení; pravý klik myší na nabídku start poskytuje daleko více možností oproti předchozím verzím Win, linky na programy mám na ploše). Takže mně se jako obyčejnému uživateli také Win8.1 zamlouvají.

Petr Hnátek
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Petr Hnátek » 04 črc 2014 15:56

Já jsem přešel z Windows 7 Ultimate na Windows 8.1 a jsem maximálně spokojen.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 črc 2014 16:16

Ja preferuji Windows 8.1

Nicmene toto neni tak uplne pravda: "že mam přistup do Msdna od skoly a tedy i moznost nainstalovat si jakkekoliv programy vcetne windows pro vlastni vyuziti"

Ta licence je omezena pouze na vyvoj a testovani aplikaci, coz primo vylucuje pouziti na domacim pocitaci na prohlizeni netu, filmu, hry a ostatni bezne cinnosti. MSDN nejsou Windows zadarmo.

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 04 črc 2014 16:54

Máš pravdu ,ale byl u nás pán s dreamspark což by mel byt nastupce Msdna a ten říkal,že to není tak žhavý..že samožřejmně vědí ,že studneti to používaji na vše,ale pokud je to v dosahu domaci site tak to vlastně microsoft bere..nehlede nato,že si v nás tímto výchovava jeho budoucí potencinalni klienty --az budem mit firmy a rozhodovat se mezi free unix vetvemi a nebo Windows ,ktere jsu sice placeny ,ale my si s ima lepe rozumime diky tomu,ze sme je mely na skole zadarmo..
dale bych chtěla uvest,že i potvrdil to,že i po skončení studia nam licence zustavaji naporad....a je ze s tim tak nejak samzorejne pocitaji,ze je vyuzijem i jinak.... no jak rikal,pokud to bude pro nase domaci potreby ,zadne komercni zalezitosti.... tak tohle proste MSdnaa(dreamspark) neresi):)

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 04 črc 2014 21:29

Windows 7 mi způsobovaly nepochopitelné problémy s PC, nikdy jsem na to nepřišel. Tím pádem jsem nucen používat Windows 8.1 a ze bych byl nadsenej to fakt ne. Jen co vyjde nativní podpora jedné aplikace pro Linux, tak okamžitě sedlam nějakou distribuci Linuxu.

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 04 črc 2014 21:37

ja u windows 7 resila stale zvuk.... po chvili umrel a uz nesel nahodit ,jedine restart,jinak nepomohlo naprosto nic...az sem pak nahodou prisla na to,ze kdyz necham pustene hned od zacatku internet radio,ktery schovam do listy a dám mu MUTE tak to jede yvuk porad na vsech dalsich aplikacich,,,,,ten problem sem pak zkousela nekde najit a tech lidi co to maji a nepovedlo se vyresit beznou cestou jsou tisice....

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 04 črc 2014 21:38

win 7 a 8.1 je jako porovnávat xp a 7... za mě 8.1

Emmand
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Emmand » 04 črc 2014 21:42

Vista byl úplný úlet. Aktuálně mám W7 a jsem plně spokojen. A co jsem slyšel o W8 a vypínání počítače v nastavení... děkuji nechci :D. Osmy mi přijdou spíš pro ty mobilní zařízení, zkrátka na PC mi moc nesedí.

sojkin626
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 04 črc 2014 21:45

Ja mam na pocitacich W7 i W8.1, u me vyhrava W7 jednoduchost a kompatibilita u me jasne vitezi.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”