Dobry den,
tím,že mam přistup do Msdna od skoly a tedy i moznost nainstalovat si jakkekoliv programy vcetne windows pro vlastni vyuziti sama sem po lonskem pokusu na win 8 a uplneho zavrzeni teto verze minuly tyden zkusila win 8.1+pridala par vylepesni jako classic shell a zjistila,ze kdyz si to GUI vylepsite dle sveho a zablokujete dotykove haluze a menu,ze Windows 8.1 je daleko lepsi system nez Win 7 . Sem jedina kdo to takhle vidi????///protoze cele me okoli vcetne spoluzaku jen na osmy nadava,no ja si myslim,ze verze 8.1 po par vylepseni je daleko rychlejsi a sviznejsi nez win 7 ,a po uprava vypada jako sedmicka:-)
Zajimal by Me vas nazor
děkuju
Veronika
Windows 8.1 versus Windows 7 professional
-
- Pohlaví:
Re: Windows 8.1 versus Windows 7 professional
No není to přímo ke Tvému dotazu, ale já na Win8.1 přešel z XP a pomocí místních znalců jsem všechny nedostatky za cca 10 dní vychytal a maximální spokojenost. Win Vista a Win 7 znám jenom zběžně, takže to porovnat neumím.
Tak Win Vista nebyl system tam si o nic neprisel,hlavne o nervy:)
Přešel jsem z Win7 na Win8, u něj bych použití Classic Shell pochopil, po upgrade na Win8.1 ale pro mě Classic Shell ztratil smysl (lze nastavit otevření desktopu po přihlášení; pravý klik myší na nabídku start poskytuje daleko více možností oproti předchozím verzím Win, linky na programy mám na ploše). Takže mně se jako obyčejnému uživateli také Win8.1 zamlouvají.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem přešel z Windows 7 Ultimate na Windows 8.1 a jsem maximálně spokojen.
Ja preferuji Windows 8.1
Nicmene toto neni tak uplne pravda: "že mam přistup do Msdna od skoly a tedy i moznost nainstalovat si jakkekoliv programy vcetne windows pro vlastni vyuziti"
Ta licence je omezena pouze na vyvoj a testovani aplikaci, coz primo vylucuje pouziti na domacim pocitaci na prohlizeni netu, filmu, hry a ostatni bezne cinnosti. MSDN nejsou Windows zadarmo.
Nicmene toto neni tak uplne pravda: "že mam přistup do Msdna od skoly a tedy i moznost nainstalovat si jakkekoliv programy vcetne windows pro vlastni vyuziti"
Ta licence je omezena pouze na vyvoj a testovani aplikaci, coz primo vylucuje pouziti na domacim pocitaci na prohlizeni netu, filmu, hry a ostatni bezne cinnosti. MSDN nejsou Windows zadarmo.
Máš pravdu ,ale byl u nás pán s dreamspark což by mel byt nastupce Msdna a ten říkal,že to není tak žhavý..že samožřejmně vědí ,že studneti to používaji na vše,ale pokud je to v dosahu domaci site tak to vlastně microsoft bere..nehlede nato,že si v nás tímto výchovava jeho budoucí potencinalni klienty --az budem mit firmy a rozhodovat se mezi free unix vetvemi a nebo Windows ,ktere jsu sice placeny ,ale my si s ima lepe rozumime diky tomu,ze sme je mely na skole zadarmo..
dale bych chtěla uvest,že i potvrdil to,že i po skončení studia nam licence zustavaji naporad....a je ze s tim tak nejak samzorejne pocitaji,ze je vyuzijem i jinak.... no jak rikal,pokud to bude pro nase domaci potreby ,zadne komercni zalezitosti.... tak tohle proste MSdnaa(dreamspark) neresi):)
dale bych chtěla uvest,že i potvrdil to,že i po skončení studia nam licence zustavaji naporad....a je ze s tim tak nejak samzorejne pocitaji,ze je vyuzijem i jinak.... no jak rikal,pokud to bude pro nase domaci potreby ,zadne komercni zalezitosti.... tak tohle proste MSdnaa(dreamspark) neresi):)
Windows 7 mi způsobovaly nepochopitelné problémy s PC, nikdy jsem na to nepřišel. Tím pádem jsem nucen používat Windows 8.1 a ze bych byl nadsenej to fakt ne. Jen co vyjde nativní podpora jedné aplikace pro Linux, tak okamžitě sedlam nějakou distribuci Linuxu.
ja u windows 7 resila stale zvuk.... po chvili umrel a uz nesel nahodit ,jedine restart,jinak nepomohlo naprosto nic...az sem pak nahodou prisla na to,ze kdyz necham pustene hned od zacatku internet radio,ktery schovam do listy a dám mu MUTE tak to jede yvuk porad na vsech dalsich aplikacich,,,,,ten problem sem pak zkousela nekde najit a tech lidi co to maji a nepovedlo se vyresit beznou cestou jsou tisice....
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
win 7 a 8.1 je jako porovnávat xp a 7... za mě 8.1
Vista byl úplný úlet. Aktuálně mám W7 a jsem plně spokojen. A co jsem slyšel o W8 a vypínání počítače v nastavení... děkuji nechci
. Osmy mi přijdou spíš pro ty mobilní zařízení, zkrátka na PC mi moc nesedí.

Ja mam na pocitacich W7 i W8.1, u me vyhrava W7 jednoduchost a kompatibilita u me jasne vitezi.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8166
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30