Mám menší problém s WiFi, na mém lenovu G580 jsem připojena doma na wifi, chvíli brouzdám po internetu, pak z ničeho nic jsem bez Internetu, nic se neděje, stránky nenaběhnou, stahování pada apod, přitom WiFi má plný signál a hlasí že internet je, když se mi to stalo a nešlo to, tak jsem vyzkoušela na druhém notebooku jestli internet běží a na telefonech a normálně tam to fungovalo. Na mém Lenovu internet naskočí až když se z WiFi odpojím a zas zpět připojím a pár minut na to se to stane znovu
Připojení na WiFi bez internetu
Připojení na WiFi bez internetu
Zdravím,
Mám menší problém s WiFi, na mém lenovu G580 jsem připojena doma na wifi, chvíli brouzdám po internetu, pak z ničeho nic jsem bez Internetu, nic se neděje, stránky nenaběhnou, stahování pada apod, přitom WiFi má plný signál a hlasí že internet je, když se mi to stalo a nešlo to, tak jsem vyzkoušela na druhém notebooku jestli internet běží a na telefonech a normálně tam to fungovalo. Na mém Lenovu internet naskočí až když se z WiFi odpojím a zas zpět připojím a pár minut na to se to stane znovu
docela mě to ničí, nejde nic dělat, pak mi padá stahování apod 
-
guest
- Pohlaví:

Re: Připojení na WiFi bez internetu
Možná by pomohlo přeinstalovat ovladače WIFI.
To jsem zkoušela a nic :-/
-
guest
- Pohlaví:

Můžeš na tom problémovém nb zkusit jak se bude chovat na kabelu?
Mám, zkusím to a dám vědět
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 17:36) ---
Tak ozkoušeno, za tu dobu co mám kabel, tak by už net na WiFi vypadl, s kabelem mi to pořád frčí bez problému :-/ mi neříkej že mám v háji WiFi
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 17:36) ---
Tak ozkoušeno, za tu dobu co mám kabel, tak by už net na WiFi vypadl, s kabelem mi to pořád frčí bez problému :-/ mi neříkej že mám v háji WiFi
-
guest
- Pohlaví:

No neříkám, ale je pravděpodobné že karta v nb v háji je. Dej sem screen ze správce zařízení.
-
guest
- Pohlaví:

Je to Atheros a ten nic nehlásí, pak by mohla být nějaká chyba v nastavení, ale to ti musí poradit někdo jiný, tomu já nerozumím.
Ještě mne napadá, že pokud se ta chyba vyskytla náhle, dal by se použít Bod obnovení.
Ještě mne napadá, že pokud se ta chyba vyskytla náhle, dal by se použít Bod obnovení.
I tak díky, zkusim ještě nějak ty ovladače
Já reinstalovala Windows, takže to ne
-
guest
- Pohlaví:

Tak sem dej screen ještě ze síťových připojení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3790
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 13290
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 5249
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3878
-
od petr22