Nejde antivir Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

andrebalaz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Nejde antivir

Příspěvekod andrebalaz » 14 črc 2014 00:29

Ahoj lidi :) tak mám opět problém :) nedávno jsem odinstaloval avast a od té doby nejde žádný jiný antivir nainstalovat, nejde ani jeden free antivir, nevím si s tím už fakt rady, při stahování antiviru mi ho to ani nedotáhne, při konci stahování mi to napíše chyba sítě, možná to má něco společného s tím, že se mi pořád na stránkách ukazuje reklama od OffersWizard, pravý horní roh stránky se mi ohýbá a ukazuje reklamy a na spodním pravém rohu mi pokaždé najede okno s reklamou :( zavřu to a při najetí na novou stránku to naskočí znovu :( doufám, že mi pomůžete a děkuji předem za pomoc :)

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Nejde antivir

Příspěvekod Oxxid » 14 črc 2014 00:37

Vlož si log do sekce HijackThis do stejnojmenné sekce.

Ghepard
nováček
Stav:

Příspěvekod Ghepard » 14 črc 2014 00:52

Oxxid podle toho co jsem četl bych ho do jiné sekce neposílal aspon hned ne// a podle toho co psal: ukazuje reklamy a na spodním pravém rohu mi pokaždé najede okno s reklamou :( zavřu to a při najetí na novou stránku to naskočí znovu Adware bych řekl že to bude vir přesněji Adware ( je označení pro produkty znepříjemňující práci nějakou reklamní aplikací. Ty mohou mít různou úroveň agresivity - od běžných bannerů až po neustále vyskakující pop-up okna nebo ikony v oznamovací oblasti. Další nepříjemnou věcí je např. změna domovské stránky v Windows Internet Exploreru, aniž by o to uživatel měl zájem.) Usoudil jsem to že bude Adware (řeknu to ale naštěstí jenom Adware) Zkus si do prohlížeče nainstaloval Adblock Adware to neodstraní ale neměli by okna vyskakovat. Jak jsem ale psal Adware furt bude v PC/Notebooku a lepší by bylo ho odstranit (není to ale uplně nutné Adware nechává vyskakovat reklam. okna jinej dopad na Ntb/pc to nemá)

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 14 črc 2014 01:16

Cim myslis ze se zabývá security tým v HJT sekci? ;)

andrebalaz
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod andrebalaz » 14 črc 2014 10:10

Děkuji, vložil jsem do HijackThis

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 črc 2014 11:12

Nejspíše jsi neodinstaloval free Avast prográmkem k jeho odinstalování. Najdeš jej na stránce Avastu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 14 črc 2014 18:41

To by urcite nespusobovalo problemy se stahnutim jineho antiviru....

andrebalaz
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod andrebalaz » 14 črc 2014 22:30

tak jsem to chtěl odinstalovatprográmkem na stránkách Avastu a chtělo to najet do nouzáku, tak jsem to potvrdil a už se nedostanu do pc vůbec, pořád dokola se ukazuje černá stránka s bílími písmeny kde se mně to ptá na způsob spuštění pc, stav nouze, stav nouze s prací v síti, spuštění s poslední unámou konfigurací a nebo vyčkat 30 s než se spustí win. a+ť máčknu cokoliv stejně se to pokaždý vrátí na tuhle stranu, takže jsem v .............. :( tohle píšu na tv :( pevně doufám, že poradíte a pc spustím :) děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 črc 2014 23:05

Problém je v tom, že Avast je hodně "zakousnutý" v OS. Jakým způsobem jsi jej vlastně odinstaloval? Navíc máš ještě asi v PC vetřelce. Pokud PC nenaběhne, tak jedině zkusit CD Hirens Boot, stáhnout a vypálit na CD. Je bootovací je na něm hromada různých programů i některé antiviry jednorázovému čištění. Pokud nemáš jiný PC požádej o pomoc kamaráda s tím CD HB.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

andrebalaz
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod andrebalaz » 15 črc 2014 07:00

odinstalaci jsem dělal přes CCleaner a jinak žádnýho kamaráda s CDHirens BooT nemám :(

andrebalaz
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nejde antivir  Vyřešeno

Příspěvekod andrebalaz » 29 črc 2014 20:18

Ahoj, tak jsem konečně tu. Nakonec jsem se do pc nedostal už vůbec a musel ho nechat celej přetočit. Tím pádem můj problém padá a děkuji všem za snahu mi pomoci s mým problémkem :) děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”