Zelené čtverečky na youtube

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Kermit
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zelené čtverečky na youtube

Příspěvekod Kermit » 21 črc 2014 13:03

Dobrý den , občas když se dívám na youtube nebo na nějaká ostatní videa tak mi vyskakují čtverečky v převážně zelené barvě... mohl by mi někdo pomoct? Děkuji předem.http://www.jpeg.cz/obrazek/0n7

Reklama
kdosi4
nováček
Stav:

Re: Zelené čtverečky na youtube

Příspěvekod kdosi4 » 21 črc 2014 13:09

Zdravím,
aktualizuj ovladač grafické karty. Když to nepomůže, při přehrávání videa pravé tlačítko>nastavení> tam vypni HW akceleraci, to by mělo stačit :)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 21 črc 2014 13:24

Zkontroluj teploty grafiky HWMonitorem a dej sem screen. Taky vyzkoušej aktualizaci/přeinstalaci Adobe Flash Playeru
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Kermit
nováček
Stav:

Příspěvekod Kermit » 21 črc 2014 13:38

Dobrý den , ovladače grafické karty mám aktuální , bohužel na youtube mi nejde dát nastavení, viz. http://www.jpeg.cz/obrazek/0nH Zde je ta teplota HWMonitoru http://www.jpeg.cz/obrazek/0nV , adobe flash player mám také aktuální.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 21 črc 2014 13:49

No jestli jsou ty teploty na grafice pravdivý, tak se ti přehřívá grafická karta.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Kermit
nováček
Stav:

Příspěvekod Kermit » 21 črc 2014 13:53

Taky jsem si řekl ,že to není normalní , počítač mám ještě v záruce takže ho tam co nejdříve půjdu vrátit , děkuji za pomoc :)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 21 črc 2014 16:02

Tak záleží jestli je to pravda nebo ne. Každopádně zkus teploty zkontrolovat fyzicky, pokud má opravdu grafika 120°C, tak to bude cítit třeba rukou. Pokud nemáš nikde na casu záruční plomby, tak zkus case odkrytovat a podívat se dovnitř, ale dávej bacha na ty nálepky, to by ti pak neuznali záruku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”