Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem NASu kolem 3000,- (max. 3500).
Je mi celkem jedno, jestli bude jednodiskový, nebo dvoudiskový, protože na moje domácí využití nebude RAID potřeba. Jednou za čas prostě udělám kompletní zálohu na exterák.
Důležitým faktorem je pro mě rychlost. Za tu cenu z toho prostě chci vytáhnout maximum. Spotřebu neřeším.
V té nabídce se moc nevyznám. Hlavně nevím jeslti můžu věřit značkám, jako je ZyXEL apod. Zase na druhou stranu, známé značky jako WD zase pokulhávají ve výkonu.
Pokud tedy víte o nějakém dobrém levném NASu, tak mi pošlěte prosím odkaz.
Předem děkuji,
Jirka
3000 má být za NAS bez disku.
A že WD pokulháva ve výkonu. - Nemám na mysli disky od WD. Ale když jsem se koukal na recenzi WD nasu, tak byl na tom v testu přes LAN o dost hůře, než ostatní výrobci. Prostě neměl tak silnej procesor a ramku.
To záleží co na tom chceš všechno dělat. Na základní věci stačí bohatě, samozřejmě na 1 Gb/s připojení. Jestli to chceš na P2P, tak si vyřídíš disk(y). Já mám 2x 3 TB WD My Book Live a jsem spokojený náramně, až tak, že v budoucnu přihodím 4 TB WD My Cloud.
Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
Tak nakonec som včera objednal G55-ku, z datartu za 3100 si myslím že bude OK :-)
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Ahoj, poprosím o radu s výběrem notebooku v ceně okol 30t (může být o něco míň, o něco víc). Pokud bude kvalitnější kus za 35, není problém.
Původně jsem to chtěl připíchnout k podobnému tématu, ale zjevně to nebylo podle pravidel, tak zakládám...
Poslední příspěvek
Pokud ma notebook vydrzet 5 let, tak bych nevybiral v nejnizsi cenove kategorii a jeste navic u Aceru a s Intel procesorem.
Z tech vybranych - na Thinkpad je zaruka 3 roky, tedy mu vyrobce nejvice veri.
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.