Má někdo zkušenost s tímto nebo podobným produktem? http://www.alza.cz/cooler-master-notepa ... 423560.htm
Nevíte někdo, zda-li z toho popisu se může USB z větráčků zapojit do USB 3.0 v PC?(nebo pouze 2.0)? Mám obavy aby nedošlo k nějakému přetočení, nebo přepětí. Známému se něco podobného po měsíci používání stalo(1 větrák mu hrozně hučel a točil se zpomaleně).... Děkuji za info.
Chladící podložka
Re: Chladící podložka
Kľudne to môžeš zapojiť aj do 3.0, nemalo by sa stať nič. Tieto nové chladiace podložky sú nato ošetrené, samozrejme, že im nemôžeš dať viac napätia ako máš napísané na štítku.
tak snad muj notebook nedává více než 5V přes USB ne? 

Určite nie notebooky dávajú myslím, že 3
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud si tu podložku ještě nekoupil, tak bych radši vzal nějakou s jedním velkým větrákem. Ochladí to větší plochu při menšim hluku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
potřebuju aby se mit o vešlo do přenosné tašky a tady je výhoda, ze ventilatory jsou polohovatelné. Myslíš, že to bude dost hlučný?
V recenzích je vetsinou , ze je provoz tichý.
V recenzích je vetsinou , ze je provoz tichý.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak většinou znamená, že čim větší ventilátor, tak mu stačí míň otáček a tudíž bude míň hlučný. Každopádně bych viděl výhodu, že ochladí celou plochu notebooku a ne jenom části.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jasný, ale říkám, takový typ je většinou hůře přenosný, ventilátor se nedá odepnout a tak by se nejspíše nevešel do přenosne brašny.
Já mám modifikaci téhle podložky, taky s dvěma ventilátory a s hlukem potíže rozhodně nemám a uchladí mi to asi o 7 stupňů HDD (což byl můj primární účel) jiné hodnoty jsem neměřil.
Lenovo IdeaPad Y580 s i5 3210M a odpálenou GTX 660M|
AMD Phenom II x4 955 @3,8 GHz
12 GB RAM Kingston 1600 MHz
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Radeon HD 5750 a čekám na ASUS HD 7950
Seagate Barracuda 7200.1, SSD Crucial MX200 250 GB
AMD Phenom II x4 955 @3,8 GHz
12 GB RAM Kingston 1600 MHz
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Radeon HD 5750 a čekám na ASUS HD 7950
Seagate Barracuda 7200.1, SSD Crucial MX200 250 GB
keporkak: ok, moc díky za info, asi ji objednám :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
marcelne píše:Určite nie notebooky dávajú myslím, že 3
USB je VŽDY 5V. Ať to je PC, notebook nebo nabíječka ze sítě
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
díky, už jí mám doma, zatím běží velmi tiše a teplota hdd při beznym provozu je 36°C.