Zdravím ,
mám flashku 4Gb, už jsem jí dlouho nepoužíval (měsíc, dva), a teď jsem si na ní chtěl dát linux, a vidím že má kapacitu jen 49Mb, vůbec nevím čím to, zkoušel jsem to preformatovat, ale pořád nic, i když kapacita se podle formátu, vždy o pár Mb změnila, zkoušel jsem to i na jinačích pc, ukazuje to pořád něco kolem 50 Mb, Čím to je, a jak to spravit ? Díky
FLashka-zmenšení kapacity Vyřešeno
Re: FLashka,změnčení kapacity
Zkus ji pres diskpart vycistit.
win+R -> diskpart
list disk (vypise seznam disku) -> vyberes disk select disk x (flashku, za x dosadis cislo disku, to doufam vis)
clean a pote create partition primary
win+R -> diskpart
list disk (vypise seznam disku) -> vyberes disk select disk x (flashku, za x dosadis cislo disku, to doufam vis)
clean a pote create partition primary
Re: FLashka-zmenšení kapacity
když jsm dal list disk, tak mi to u mojí flashky ukazalo 3.8xy Gb, ale normal jak kliknu na flashku a dám vlastnosti, tak tam bylo ca 50 Mb, pak jsem dal to create ...., a podíval se znova na vlastnosti flashky, ukazuje mi to teď 0 free 0 used ..
A vymazal jsi tabulku oddilu prikazem clean?? Nebo tu pisu jen tak pro srandu kralikum.
Jj, udělal jsem co jsi napsal, tedy, list disk, select disk 1 (flashka), clean, a create partition primary
Tak to bude pravdepodobne flash disk v haji...
Zkus jeste:
list disk
select disk x
clean
poté stiskni win+R (alternativa Start -> Spustit)
do dialogového okna zadej diskmgmt.msc (Jedná se o grafickou správu disků)
a nahraj mi sem prosímtě screenshot
Zkus jeste:
list disk
select disk x
clean
poté stiskni win+R (alternativa Start -> Spustit)
do dialogového okna zadej diskmgmt.msc (Jedná se o grafickou správu disků)
a nahraj mi sem prosímtě screenshot
A když na ten obdélník Unallocated klikneš pravým myšítkem, půjde mu přidělit písmeno a naformátovat?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Přesně jak píše Wattmetr. Musíš na něm vytvořit nový oddíl.
Už to jde, přidal jsem tam to písmeno E, a jede to :), Díky
Vyřešeno !
Vyřešeno !
Zpět na “Problémy s hardwarem”