Když dělám model v cadu z fotek, tak si vyberu nejlépe půdory, bokorys a nárys. V každé rovině si nakreslím obdélník se známými rozměry dané součásti. Většinou jde o rozměry maximální. No a pak vložím fotky do daných rovin a upravím rozmě podle pomocných obdélníků, tak že vypl'nují daný prostor. Pak od oka začnu kreslit dané prvky s tím, že i nadále využívám pomocné obdélníky při tvorbě profilů. Takto to dělám v práci v cadu Solid edge.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Zde se dá získat třeba zde. Tento cad ale není free.Další prvky co tam kreslím, tak umís'tuju dle fotografie. Fotku používám jen jako šablonu, ten cad neumí sám od sebe převést fotografii na 3D model.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Program proste nerozozná, že tento pixel je podlaha, tento zase bude stena, tento bude nejaký výklenok atď... Skrátka mi si uvedomujeme, že je to priestor, ale PC nemá ako pochopiť, že tie pixely majú nejaký význam...
Z technického hľadiska je to takmer nemožné, trebalo by navrhnúť inteligenciu, čo by z obrázku pochopila, že sa jedná o priestor a vedela ho podľa toho dogenerovať.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:12, celkem upraveno 3 x.
Záleží co a s jakou přesností budeš dělat. Těleso ve tvaru krychle zabere podstatně méně času, než třeba cilkulárka.
Dobrý den,
po hodně dlouhé době jsem kouknul do Fotky google a je tu spousta fotek, které bych rád vymazal. Jenže když je označím a kliknu na "koš" tedy smazání tak se nestane vůbec nic. Nevíte čím to může být? Nevymažou se ani když tu...
Zdravím,
dnes nám ve foťáku zničehonic klekla SD karta. Bohužel po připojení k různým zařízením (počítače, mobily, externí čtečky, ...) se karta vůbec neukáže v souborovém systému.
Vím, že existují různé programy pro obnovu poškozených dat (Recuva,...
Poslední příspěvek
UUž se mě stalo, že jsem kartu neviděl v průzkumníku, ale ve správci disků ano. Měl jsem jeden disk (ne kartu) co nebyl vidět ani ve správci disků. Nevím už jak jsem se na něj dostal a data obnovil. Tedy drtivou většinu z nich. Byl to nějaký...