Zdravim,
shánim novej smartphone do 7 tisíc. Chtěl sem původně Windows Phone, ale zjistil sem, že pro něj nejsou pro mě důležité aplikace jako internetové bankovnictví mojí banky, GPS navigace, kterou používám atd. Takže tím zřejmě Windows padá, i když bych ho opravdu rád zkusil. Tudíž bych prosil vybírat Android. Mám teď SIII Mini a Samsung bych už asi nechtěl, nevim čim to je, ale vždycky po určitě době se telefon prostě nějakým záhadným způsobem zahltí a nepomůže ani tovární nastavení.
Koukal sem, že teď docela letí ty čínské telefony, které poskytují za málo peněz hodně muziky a v recenzích taky dopadají celkem dobře. Vždycky sem byl zastáncem menších displejů, ale nedávno sem okusil strejdův Galaxy Note 3 a nějak se mi to zalíbilo. Takže displej bych chtěl tak ideálně 5"-5,5". Hry hrát pravděpodobně nebudu, ale očekávám rychlý systém a rychlé nabíhání aplikací bez jakéhokoliv čekání. Nějaké solidní rozlišení, vnitřní paměť nepotřebuju nijak velkou, na to náročný nejsem. Budu tam mít jenom pár aplikací.
Můj výběr: http://www.mp.cz/produkt-1102567-mt-zopo-zp980-black/
Koukal sem ještě na http://www.czc.cz/xiaomi-redmi-hongmi-n ... 27/produkt, ale četl sem, že není plně počeštěný a třeba na Mobilpohotovosti píšou, že není z oficiální distribuce pro EU.
Smartphone do 7 tisíc Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Smartphone do 7 tisíc
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Smartphone do 7 tisíc
Zopo jsem mel v ruce.. a opravdu ho nedoporucuju
(dokonce snad presne tohle)
Sice vypada nabouchane... nicmene v realu bezel system mnohem hur jak na mojim HTC One S
odladenost byla takova prapodivna.. nemam nic proti cine, ale prislo mi ze tu jde hlavne o to udelat co nejlepsi papirovy vykony a co nejnizsi cenu...
Naopak se mi napr. hodne libi Xioami Mi2...
Celkove je UI Xiaomi na velmi slusny urovni a vubec bych se jich nebal
Bohuzel nic nedoporucim protoze v soucasnou chvili jsem trochu mimo.. jen jsem chtel varovat pred tim zopem

Sice vypada nabouchane... nicmene v realu bezel system mnohem hur jak na mojim HTC One S

Naopak se mi napr. hodne libi Xioami Mi2...
Celkove je UI Xiaomi na velmi slusny urovni a vubec bych se jich nebal
Bohuzel nic nedoporucim protoze v soucasnou chvili jsem trochu mimo.. jen jsem chtel varovat pred tim zopem

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O tom Zopu sem něco takového četl, ale jinak byly vesměs recenze pozitivní.
Ta Mi2 je papírově pěkná, ale má malej displej. Půjdu asi do toho Redmi Note, potřebuju něco na čem se dá pohodlně serfovat po netu a psát, sem často u přítelkyně a nechce se mi furt tahat notebook. Dual Sim se taky hodí, budu mít od záři ještě pracovní simku.
Má to Xiaomi oficiální českou distribuci? Aby se nestalo, že mi tam pak bude po displeji běhat rozsypanej čaj.
Ta Mi2 je papírově pěkná, ale má malej displej. Půjdu asi do toho Redmi Note, potřebuju něco na čem se dá pohodlně serfovat po netu a psát, sem často u přítelkyně a nechce se mi furt tahat notebook. Dual Sim se taky hodí, budu mít od záři ještě pracovní simku.
Má to Xiaomi oficiální českou distribuci? Aby se nestalo, že mi tam pak bude po displeji běhat rozsypanej čaj.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přidej litr a máš Nexa 5. Podle mě nemá smysl řešit nějaký jiný telefon
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tady ho mají v české lokalizaci: http://xiaomimobile.cz/66-xiaomi-redmi-note-pro.html
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Česká lokalizace se tam pohodě nahraje i když se objedná přímo z číny, mimochodem odtud se dá sehnat i Mi3 za cca 6 tisíc. Redmi note za 4 800.
U Xiaomi kupovaných v CZ eshopech už čeština je.
U Xiaomi kupovaných v CZ eshopech už čeština je.
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
Na CZC má údajně CZ distribuci http://www.czc.cz/xiaomi-redmi-hongmi-n ... _Note_bila
Také bych doporučil Xiaomi
edit:tak odpověď na CZC tento produkt je počeštěn cca ze 70%
Také bych doporučil Xiaomi
edit:tak odpověď na CZC tento produkt je počeštěn cca ze 70%
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
žádná CZ ani eu distribuce není. CZC a spol to berou taky z číny, počešťují to a prodávají se dvouletou zárukou, po nahrání aktuální OFICIÁLNÍ cz ROM je telefon plně v češtine.
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žbeky píše:Přidej litr a máš Nexa 5. Podle mě nemá smysl řešit nějaký jiný telefon
Ten Nexus samozřejmě vypadá super. Ale skoro nikde ho nemají nebo je drahej a nebo je to nějakej pochybnej obchod. Nerad bych koupil nějakou šedivku.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taťka ho cca 2 týdny zpět kupoval na http://www.mobilyostrava.cz/cz/eshop/mo ... black.html
Aktuálně ho sice nemají, ale neměli ho ani tehdy. Tak jim psal, kdy ho naskladní a do pár dnů byl skladem. Během té doby mu snad 3x volali, jak se situace vyvíjí, že to bude následující den atd. Osobní převzetí na pobočce taky bez problému s dobrým dojmem. Taky má ten obchod na heurece 99% ohodnocení. Sám jsem teď na vážkách, jestli čekat na Nex 6 nebo se praštit přes kapsu už teď
Aktuálně ho sice nemají, ale neměli ho ani tehdy. Tak jim psal, kdy ho naskladní a do pár dnů byl skladem. Během té doby mu snad 3x volali, jak se situace vyvíjí, že to bude následující den atd. Osobní převzetí na pobočce taky bez problému s dobrým dojmem. Taky má ten obchod na heurece 99% ohodnocení. Sám jsem teď na vážkách, jestli čekat na Nex 6 nebo se praštit přes kapsu už teď
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Kolik by jsi byl schopen dat za Nexus 5, 8 mesicu stary, 100% stav bez skrabanecku, zaruka, 16 GB, ceska distribuce czc.cz?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemám představu, stejně jak nad tim tak uvažuju, tak asi budu potřebovat dual sim resp. bylo by to pro mě pohodlnější.
BTW: Kdy má vyjít Nexus 6? To by tu pětku pak mohli zlevnit ještě
BTW: Kdy má vyjít Nexus 6? To by tu pětku pak mohli zlevnit ještě

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4284
-
od elrodos