Vánoční dárky

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Vánoční dárky

Příspěvekod karlos » 14 lis 2007 09:55

Přátelé, dovolím si založit toto oddychové a pro mnohé z nás jistě cenné téma. Napišme si pro inspiraci, co koupíme těm svým "puberťákům" do počítače. "Puberťáci", napište nám, čím chcete, aby jsme si pod stromem vylepšili skóre. :wink:

Já uvažuji o nákupu karet GeniusVideoWonder DVB-T, pro příjem digitální televize. Donedávna měly děti (no, děti... 19, 17) analogové TV karty, abych jim nemusel dávat do malinkých pokojíků další bednu v podobě TV. Poté co jede Domažlicko v digitálu, tak se nudí se "starejma" v obýváku. Manželce asi koupím optickou myš, která je úplně debilně malá do ruky, ale hrozně se jí líbila při návštěvě marketu, protože "je tak krásně červená", tak proč neudělat radost :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

puberťák

Příspěvekod cybernovi » 14 lis 2007 10:06

já vášnivý fanoušek simulátorů a realistických her psal každý rok ježíškovi o volant s pedály, bohužel ježíšek to po mě asi nikdy nepřečetl, protože mi ho nikdy nepřinesl :( Teď už mi ježíšek dárky nenosí a na volant šetřim ze stýpka :D Trauma z mládí (15-18let) zůstalo :x

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 lis 2007 10:21

Tak mu napiš i letos. Já jsem to doma zavedl před pár lety povinně, pod heslem: "Kdo nenapíše Ježíškovi, dostane kulový!".

PS: možná si to tu nějaký Ježíšek přečte a pošle ti svůj, již nepotřebný volant :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 14 lis 2007 10:26

myslím že již mohu prozradit že já na vánoce snad dostanu 22 placové LCD od přítelkyně
Já k tomu připojím 2x HD 3870 GDDR4 512MB do Crossfire(import z Japonska za hubičku)
Své současné LCD postoupím rodičům

karlos:Tak nějak nevím do jaké kategorie se mám zařadit:)

//.... Ježíšek...? :lol:
//Ten monitor je palba, to už se vyplatí mít babu v baráku...
//Karlos

edit//No to nevím - ona chce LCD TV,houpací křeslo pro tchýni a udělat rozvody TV po baráku :lol: :roll: (ale co bychom bez nich dělali že)
pak bude potřeba utratit nějáký prachy za mé početné zvířectvo (40kg granulí pro psy 3tuny masových kapsiček pro kočky 10 kostí pro psy atp.)
Naposledy upravil(a) Weslo dne 14 lis 2007 11:23, celkem upraveno 1 x.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Vánoční dárky

Příspěvekod majkll » 14 lis 2007 11:18

karlos píše:
Donedávna měly děti (no, děti... 19, 17)

No teda kamaráde, to jsem vůbec netušil, že každou chvilkou můžeš být dědeček :smile:

//Ještě ty mě s tím straš, nějak se na to ještě necítím připravený, na pivo chodím s mladýma klukama, bigbít dělám s mladýma klukama a najednou bych měl být dědek? Asi letos napíšu Ježíškovi, aby to holka ještě chvíli vydržela...

//Tak promin, já nevěděl že z toho máš takovej strach :D , myslím že bude stačit když jí ježíšek donese antikoncepci :D :D

No já píšu ježíškovi o Monitor a protože mda ježíšek donesl trošku předčasně, tak už nic velkýho neplánuju. :D A samozřejmě tam bude nějáký oblečení,kosmetika a podobný věci, jako každý jiný rok. :D :D
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 14 lis 2007 15:25

Milý Ježíšku,

chci Ti poděkovat, že jsi mi dne 11.10.2007 v 06:48 zachránil život, když mi ten starší pán v opelu omega nedal přednost na světelné křižovatce. Dvě auta jsme zrušili, bez šrámu vyvázli (nepočítám moje naražené rameno).
A tak se Ti připomínám; víš, chodit pěšky mi nevadí, ale nějaký ten samohyb před barákem by neškodil. Nejsem náročný, chtěl bych něco reprezentativního, velkýho, silnýho (ale s nízkou spotřebou samozřejmě) a spolehlivýho :wink: :wink:
Ty máš přece přehled, Ty víš všechno, omrkni to a překvap mě! Vím, že to budeš číst, protože jsi mě vždycky vyslyšel...

Děkuji.

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 14 lis 2007 15:36

http://mainbattletanks.czweb.org/Tanky/T-72m4cz.htm
Reprezentativní to je, velký taky.....silný dost.....jen ta spotřeba je poněkud vyšší. Ale už by ses nemusel bát, že ti někdo nedá přednost :D

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 14 lis 2007 16:20

Ja si k Vanocum preju nove HDD a kartu do mobliu :D ...doufam, ze dostanu :D. Jinak myslim, ze karta do mobilu bude jiste dobrej darek pro kazdyho teenagera.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 lis 2007 16:27

Avalanche: To chci taky, do města ideální, na silnice mezi ty blázni taky, do přírody ... jen ta spotřeba je děsná :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 14 lis 2007 16:36

No dyť to říkám...... :D :D :D :D :D a už se nebudeš bát policajtů. Budou si držet odstup. :D :D

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 14 lis 2007 16:39

Ale pro rodinu to nebude, je tam těsno.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 14 lis 2007 16:40

eště by mě vadil ten vzhled, možná bych si to nechal přestříkat na modrou, a trochu bych to eště zklepal aby to nebylo tak moc špičatý, jinak solidní kára :smile:

Zpět na “Vše ostatní (hw)”