Zdravím,
nedávno mi odešel notebook, kde jsem měl nainstalovaný windows live mail s emaily a kontakty. HDD funguje, takže emaily jsem jednoduše překopíroval do patřičných složek a vše funguje. Bohužel ale za Boha nemůžu přijít na to, kde mám najít nějaký soubor s kontakty. Kontakty jsou pro mě možná důležitější, než samotné emaily. Můžete mi prosím poradit, kde ten soubor s kontakty najít nebo co mám udělat, abych je zachánil?
Windows live mail kontakty Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Windows live mail kontakty
Zkus C:\Users\Pepik\AppData\Local\Microsoft\Windows Live\Contacts\Default\15.4\DBStore\contacts.edb
Bohužel ne. Cesta končí v podsložce ...\Windows. \Microsoft\windows live už tam není. Soubor s kontakty má příponu Edb? Našel jsem složku windows live contacts, ale v té je jenom prázdná složka.
-
- Pohlaví:
Pak nezbývá než pracně proštudovat Google. Na dotaz Windows live mail kontakt je tam toho spousta.
Re: Windows live mail kontakty Vyřešeno
Takže soubor tam je, jenom se v klasickém windows okně nezobrazí. Je na to potřeba salamander. Teď mám ale jiný problém. Když do aktuální složky nakopíruju obsah staré složky, mám pořád 0 kontaktů. Zkoušel jsem i kopírovat samotný soubor edb, ale program potom zahlásí chybu a spadne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2014 07:41) ---
Takže vyřešeno, pomohl mi k tomu prográmek viz: http://www.nirsoft.net/utils/live_messe ... tacts.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2014 07:41) ---
Takže vyřešeno, pomohl mi k tomu prográmek viz: http://www.nirsoft.net/utils/live_messe ... tacts.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8294
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30