Ahoj. Dneska jsem začal dělat jednu hru z knížky... Tohle je dělané úplně jinak. Jenom stejný princip hry... Nechce se mi ve "While" sečíst random.. Chci tam napsat
Nefunguje.. Píše mi to, že kartyhrace is unasigned nebo něco takového.. Omlouvám se, že nemůžu napsat celou chybu, ale nechce se mi zapnout Visual Studio -_-
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Že by po deklaraci proměnných v nich byla náhodná hodnota, co v tom místě paměti zůstala po předchozí činnosti, a překladač tě před tím varoval? Ono je lepší všechny proměnné rovnou i inicializovat:
On tam má kartyhrace +=, tzn že pc musí tu proměnnou nejdřív přečíst a pak k ní přičíst to náhodný číslo.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
while (volba == 'A')
{
kartyhrace += nahodnacisla.Next(1, 12);
kartypc += nahodnacisla.Next(1, 12);
Console.WriteLine("\nTvoje body jsou: " + kartyhrace + "\nChceš si vzít další kartu? [A/N]");
Console.ReadLine();
}
if (volba == 'N')
{
if (kartyhrace > kartypc && kartyhrace <= 21)
{
Console.Write("Gratuluji, vyhrál jsi!!");
}
}
}
Nemůžu přijít na to jak to upravit.. Chci abych měl.. Dokud budu dávat A tak se to bude přičíta, ale jakmile dám N tak chci aby se provedlo to v podmínce if... Jenže jakmile jednou zmáčknu A tak se ten while bude provádět ať už zmáčknu cokoliv... Děkuji za radu :/ Jakože potřebuju aby dokud je A aby se provádělo to ve while.. Ale jakmile už dám N tak se provede if....
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.