Jdu na přeinstal. PC... Vše mám zálohované...
Na co vše potřebuji ovladače???
Zatím mám na grafiku, základ. desku...
AMD Athlon 3000+, radeon x 1950pro, Gigabyte C51-MCP51
Radeon: mám instalační CD
Základní deska: http://del.icio.us/ninpoplannet/treiber Díky moc: Spěchá
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+ Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2 RAM : 2GB Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB Zdroj: Corsair VX450 450W Operační systém: Windows Xp SP 3
Přiteli podle toho jaky win instaluješ nebo jaky os! např windows xp ma hodně driveru vsobě ale jestli daš přednost orig. driverum to zaleži na tobě
Ja jsem dneska instaloval windows 98 na notebook a tam potřebuješ driver snad i na diodu ktera ukazuje stav baterky!
Jen klid hochu ještě si pamatuju svuj první format a instal heh byl asi před rokem předtim sem vždy reinstaloval ale ted sem pochopil že format to je to pravé!
Hlavně doporučuju grafiku abys měl driver potom abys měl na CD antivir,antispyware a firewall! když nemaš inst. CD se SP2 tak si ho taky připrav - nevyplati se nainstalovat system a potom lest na net a až potom stahovat např antivir ! Mě to už poučilo 2x
JJ díky za příspěvky... byl jsem u tety na návštěvě - donucení - mamka .
JJ budu instalovat xp (zabudovaný sp2). Avast, Comodo, Spybot - Search & Destroy - má ochrana - stačíM???. Nevím jestli se toto dá přirovnat ke škodovce jak psal Elusive...
Ano grafiku mám integrovanou instalačky na cd (originálky) nemám... takže měly by stačit ty 2 odkazy jak jsem posílal nahoře??? Myš, klávesnici... to jsi doinstaluji také... ale to základní potřebuji vědět... Díky za příspěvky a omlouvám se
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+ Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2 RAM : 2GB Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB Zdroj: Corsair VX450 450W Operační systém: Windows Xp SP 3
tak znovu: měly by stačit ty 2 odkazy jak jsem posílal nahoře??? Nebo musím nainstalovat základní desku a ještě k tomu integrovanou kartu nebo to se nainstaluje dohromady??? bude stačit to mé zabezpečení co jsem posílal???
Díky