moc nevím, jak to napsat, mám svůj nápad jak to udělat ale je to dost složité
jak teda udělat video na youtube z různých kousků videa, např. z jednoho filmu či seriálu, jaký program použít
děkuju za všechny návrhy
video z kousků filmu, seriálu
video z kousků filmu, seriálu
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
Re: video z kousků filmu, seriálu
Pokud myslíš nějaké video, kde má být obsahem sestříhaný obsah filmů, tak jakýkoliv střihový program, některé jsou předinstalovány v operačních systémech (Live movie maker u windows, apple má taky něco), pak je spoustu free programů a docela oblíbeným programem je placený Sony vegas pro, ale ten se pohybuje cenou kolem 14tisíc
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
Každý videoeditor, Avidemux zdarma by to asi zvládl, nicméně je otázka zda ti to kvůli právům z YT nevyhodí.
To BS: Myslím, že youtube má systém nastaven tak, že pokud nemáš na video zapnuté zpeněžení, tak materiál třetí strany nevadí.

to cervcek: jo prozkoumám nastavení, protože na yt spoustu takových videí je, a co se týče trial verzí sony veg.pro mám tušení, že udělat to půjde ale ne uložit. Pokud vím, tak live movie maker já nemám, v sedmičkách je windows DVD maker a já zatím umím pracovat jen s movie makerem. V mov.makeru nebo DVD mak. jdou dělat taková videa? já pracovala zatím jen s obrázky, efekty,animací a hudbou
to BS: s avidemuxem jsem se už setkala ale myslím, že jsem ho nějak nepobrala (zkusím tutoriál na yout.)
díky
to BS: s avidemuxem jsem se už setkala ale myslím, že jsem ho nějak nepobrala (zkusím tutoriál na yout.)
díky
DVD maker pro editaci a střihy videa není, tam se jedná o vypálení filmů na DVD, jediná editace, která zde probíhá je přidání menu a titulku, takže DVD maker ne.
Live movie maker se dá stáhnout pro uživatele Windows 7 bezplatně v rámci sady Windows Live Essentials, která obsahuje ještě další programy.
Sony vegas pro trial, mám dojem, že můžeš plně využívat všechny funkce programu, ale po uplynutí 30 denní zkušební doby se program nespustí.
Live movie maker se dá stáhnout pro uživatele Windows 7 bezplatně v rámci sady Windows Live Essentials, která obsahuje ještě další programy.
Sony vegas pro trial, mám dojem, že můžeš plně využívat všechny funkce programu, ale po uplynutí 30 denní zkušební doby se program nespustí.

a můžu se zeptat, LMmaker je asi jednodušší než sony v., že jo?
tak já se na všechny tři programy dneska kouknu a taky tutoriály
tak já se na všechny tři programy dneska kouknu a taky tutoriály
-
- Pohlaví:
Jestě zkus velmi známý Virtual Dub. Jsou k němu i návody.
http://jech.webz.cz/vd.php
Odesláno z mého MT15i
http://jech.webz.cz/vd.php
Odesláno z mého MT15i
Ano, Movie maker je jednodušší, má poměrně osekané funkce a jeho ovládací prostředí není nic moc, ale pro tvůj účel bohatě postačí. Pokud se zajímáš o tutoriály, zde jsou dle mého pěkná videa na Vegas a některé další.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1873
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek