Chrome se mi začal zobrazovat jako by zmenšený a to celkově nejen web ale i lišty panely, vše má cca 80% původní velikosti, abych dosáhl rozumného využití obrazovky musím mít lupu na 125% jinak mám text drobným písmem uprostřed a po stranách opravdu široké prázdné pruhy.
Dřive bylo vše v pořádku ale předevčírem jsem vypnul prohlížeč ani ne za minutu jsem ho znovu spustil a problém byl na světě. Zkoušel jsem přeinstalovat chrome ale nepomohlo to, přitom třeba IE se zobrazuje normálně.
chrome zmenšené zobrazení
-
- Pohlaví:
Re: chrome zmenšené zobrazení
Pokud to máš synchronizované s účtem na Google, pak obnov nastavení. Jinak si zálohuj záložky a přeinstaluj to. Tu synchronizaci pak doporučuji!
Obnovení nastavení nepomohlo, v topiku viewtopic.php?f=3&t=139175 jsem našel něco se změně nastavení rozlišení v chromu, postup tam uvedený mě nejde (windows neakceptuje přídavek k umístění souboru) ale myslím že by to mohla být dobrá cesta jen najít jiný způsob jak se dostat k tomu nastavení.
-
- Pohlaví:
No uvidíš. Obnovení funguje jenom v případě, že je ta synchronizace povolena a jsi přihlášen na Google, jinak není z čeho to obnovovat.
Přihlášen na google jsem a synchronizaci mám zaplou taky, první jsem zkoušel obnovení nastavení a potom i přeinstalovat celý chrom ani jedno nepomohlo.
Pokud mám zaplou synchronizaci, nesynchronizovala by se i takováto změna? tj. že je to uloženo jako nastavení na google účtu?
Pokud mám zaplou synchronizaci, nesynchronizovala by se i takováto změna? tj. že je to uloženo jako nastavení na google účtu?
-
- Pohlaví:
Pokud se Chrome synchronizuje s chybou, pak se při obnovení i s tou chybou načte - to je jasné. Zálohuj záložky a vypni synchronizaci, nainstaluj Chrome, importuj záložky a pokud to bude dobré, pak zapni synchronizaci.
Tak jsem smazal všechna synchronizovaná data, zrušil synchronizaci, odinstaloval chrome a po opětovné instalaci je to pořád stejné viz screen při výchozím nastavení obsah webu zabírá malou část obrazovky což by šlo vyřešit přiblížením ale panely, adresní řádek a podobně jsou malé a s tím lupa nepomůže.
Trochu jsem googlil a problém bude asi mět něco společného s rozlišením (mám 1920x1080)
Trochu jsem googlil a problém bude asi mět něco společného s rozlišením (mám 1920x1080)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 10739
-
od vica
Zobrazit poslední příspěvek
01 říj 2024 20:44
-
- 2
- 3513
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4753
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3038
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
-
- 2
- 5553
-
od HelFix