chrome zmenšené zobrazení

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

roman4
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

chrome zmenšené zobrazení

Příspěvekod roman4 » 06 zář 2014 12:40

Chrome se mi začal zobrazovat jako by zmenšený a to celkově nejen web ale i lišty panely, vše má cca 80% původní velikosti, abych dosáhl rozumného využití obrazovky musím mít lupu na 125% jinak mám text drobným písmem uprostřed a po stranách opravdu široké prázdné pruhy.
Dřive bylo vše v pořádku ale předevčírem jsem vypnul prohlížeč ani ne za minutu jsem ho znovu spustil a problém byl na světě. Zkoušel jsem přeinstalovat chrome ale nepomohlo to, přitom třeba IE se zobrazuje normálně.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: chrome zmenšené zobrazení

Příspěvekod guest » 06 zář 2014 12:41

Pokud to máš synchronizované s účtem na Google, pak obnov nastavení. Jinak si zálohuj záložky a přeinstaluj to. Tu synchronizaci pak doporučuji!

roman4
nováček
Stav:

Příspěvekod roman4 » 06 zář 2014 13:01

Obnovení nastavení nepomohlo, v topiku viewtopic.php?f=3&t=139175 jsem našel něco se změně nastavení rozlišení v chromu, postup tam uvedený mě nejde (windows neakceptuje přídavek k umístění souboru) ale myslím že by to mohla být dobrá cesta jen najít jiný způsob jak se dostat k tomu nastavení.

guest

Příspěvekod guest » 06 zář 2014 13:10

No uvidíš. Obnovení funguje jenom v případě, že je ta synchronizace povolena a jsi přihlášen na Google, jinak není z čeho to obnovovat.

roman4
nováček
Stav:

Příspěvekod roman4 » 06 zář 2014 13:17

Přihlášen na google jsem a synchronizaci mám zaplou taky, první jsem zkoušel obnovení nastavení a potom i přeinstalovat celý chrom ani jedno nepomohlo.
Pokud mám zaplou synchronizaci, nesynchronizovala by se i takováto změna? tj. že je to uloženo jako nastavení na google účtu?

guest

Příspěvekod guest » 06 zář 2014 13:20

Pokud se Chrome synchronizuje s chybou, pak se při obnovení i s tou chybou načte - to je jasné. Zálohuj záložky a vypni synchronizaci, nainstaluj Chrome, importuj záložky a pokud to bude dobré, pak zapni synchronizaci.

roman4
nováček
Stav:

Příspěvekod roman4 » 06 zář 2014 16:41

Tak jsem smazal všechna synchronizovaná data, zrušil synchronizaci, odinstaloval chrome a po opětovné instalaci je to pořád stejné viz screen při výchozím nastavení obsah webu zabírá malou část obrazovky což by šlo vyřešit přiblížením ale panely, adresní řádek a podobně jsou malé a s tím lupa nepomůže.
Trochu jsem googlil a problém bude asi mět něco společného s rozlišením (mám 1920x1080)
Přílohy
screen.png

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”