Dobrý den
Mám asi měsíc starý monitor a dneska jsem si všiml při hraní, že dolní půlka monitoru je tmavší než ta horní. Myslel jsem si že je to jenom ve hrách, ake když scrolluju třeba v prohlížeči, tak v určité části monitoru se to jakoby zakrývá, jakoby tam byla nějaká neviditelná přímka a když přes ní přejedu, tak to zakrývá. Připojil jsem pc k televizi a tam je vsechno v pořádku. S tím monitorem jsem nic nedělal, ještě včera než jsem šel spát to nedělalo, až teď na ráno. V čem je problém? Předem děkuji za odpověď-
Druhá půlka monitoru tmavší
Re: Druhá půlka monitoru tmavší
Podle mě je to vada v napájecí části monitoru.. Ale nech si poradit od někoho kdo se v tom vyzná 

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to na jiném monitoru vadu nezobrazuje, je závada nejspíše v monitoru. Udělej PrtScr a snímek vlož sem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
https://www.youtube.com/watch?v=jLwuiafizs0
Tady je video, jinak teď se ta přímka posunula nahoru takže ted se to odděluje na jiným místě
Tady je video, jinak teď se ta přímka posunula nahoru takže ted se to odděluje na jiným místě
A ještě
Ať koukám, jak koukám, na tom videu bohužel žádnou přímku (předěl, hranici?) nevidím.
Pic píše:Udělej PrtScr a snímek vlož sem.
Ať koukám, jak koukám, na tom videu bohužel žádnou přímku (předěl, hranici?) nevidím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ta přímka není vidět ale když se podíváš pořádně, tak uvidíš, že se ta složka odděluje, když s ní pohybuju, a PrtScr udělat nejde protože to nezachytí to půlení, když to screennu, vypadá to normálně.
PrtScr udělat nejde protože to nezachytí to půlení, když to screennu, vypadá to normálně.
A právě proto jsme ho chtěli! Takže je to vada monitoru a reklamuj.
PS: PrtScr udělat jde, ale vada se na něm neobjeví. Ani nemůže, protože PrtScr Ti zobrazuje výstup GK

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ten monitor zůstal nedotčenej, dokud to nezačlo tohle dělat. Nechce se mi věřit že se samo od sebe ani ne měsíc starý monitor takhle podělá. Navíc před tím se to pulilo v dolní části monitoru a když jsem si pohrál v nastavení a nastavil screen refresh rate na 59 hz a pak zpátky na 60, tak se to posunulo nahoru.
Vysvětlete mi pak v čem je příčina, abych ji příště předešel
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na to jsi nejspíše neměl žádný vliv.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2286
-
od beestback