Mám takový problém. Na mojem stolním PC nefunguje připojení k internetu i přesto že u opraváře internet jel... Na mojem notebooku internet funguje bez problému na všech kablech ale na PC bohužel ne... + Mám ještě jeden notebook a na něm internet taky nefunguje, ALE když jsme byly u známích tak wifi fungovala. Dole my vyskakuje žlutý vykřičník a když dám diagnostiku sítě tak mi to vypíše toto: "adaptér připojení k místní síti nemá platnou konfiguraci protokolu ip". A ještě před odvezením počítače do opravny internet neustále padal... Jel tak 20 - 60 Minut a vypl se... Teď už nejede vubec.
Děkuju za rady.
zadal jsem příkaz ipconfig /all pro zjištění ip adres ale zjistilo mi to pouze IP adresu a masku podsítě... Výchozí bránu, upřednostňování server DNS a alternativní server DNS mi to nezjistilo :/
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...