MWAV
MWAV
ehh pokud provedu onu zazracnou analyzu systemu vysvetli mi nekdo co znamena "odkazuje na neplatny soubor"? a jak to mam proboha vymazat pres avenger?
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To znamená, že v registru je odkaz na soubor, který již v daném umístění neexistuje - zpravidla nekorektní odinstalování programu, ať již uživatelem (jen smazání), nebo nedokonalým odinstalováním programu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovšem pouze odkazy na neplatný soubor. Doporučuji před zásahy do registru jej zálohovat, to kdyby se náhodou sáhlo vedle.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odpoved
Pres avanger to nevymazes protoze ten jenom vyhledava ale nemaze.Kdyz ti to najde naky problemy tak je dobry si na to stahnout jednoucelovy programky a smaznout je!!!! 

pro Jakub SAFE: A dost sakra. Ze tří příspěvků který jsem přečetl ses třikrát naboural do diskuse. Nevím, jak moc se v téhle problematice orientuješ, ale pokud napíšeš, že Avenger nemaže (a ostatní věci, který si zatím napsal), tak usuzuju, že chceš jen nahrabat příspěvky. Na to se tady nehraje. Pokud udělám chybu, tak to dokážu uznat a rád téma přepustím (myslím, že jsem to už několikrát bez odmluv udělal). Jenže ty se nabouráváš i do příspěvků, kde se chyba nestala, ba dokonce konstatuješ moje: "Log je v pořádku". TAkže pokud chceš radit a vyznáš se v tom tak prosím, ale začínej u příspěvku bez odpovědi nebo až poradím úplnou blbost. Děkuju za pochopení.
Aha tak diky za odpovedi popremejslim jestli udelam cistku compu nebo ne... jestli se tu pristich par let neukazu tak se mi podarilo uspesne neco pos*at jestli se ukazu a napisu vam jak to dopadlo... no to asi tusite ze to bude OK
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!