Bootmgr chybi
Bootmgr chybi
Čau dal jsem ntb do továrního stavu a pak mi to napsalo ze bootmgr chyby ntb sem koupil vlastně uz s W7 a disk nemám .Co s tím?
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Albert Einstein
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bootmgr chybi
Obnovoval jsi OS z recovery oddílu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano
Albert Einstein
Albert Einstein
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Z jakého důvodu jsi volil recovery? Jaké případné problémy si měl? Jednou z možných příčin je poškozený disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Sekal se mi notas tak jsem ho dal do továrního stavu a ted kdyz to zápinam píse tohle ...
Naposledy upravil(a) mrdraw dne 12 zář 2014 14:32, celkem upraveno 1 x.
Albert Einstein
Albert Einstein
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proběhl recovery normálně nebo se také sekl?
Sekl asi trvalo to skoro 2 hodky a nic se nedělo.....
Albert Einstein
Albert Einstein
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi to neuvedl hned v úvodním příspěvku. To mění situaci.Takže máš nějaký problém HW, který způsobil to, že recovery neproběhlo korektně. Pokud máš možnost stáhni si CD HirensBoot a pokud máš u ntb mechaniku tak jej vypal na CD. Je bootovací a obsahuje programy na kontrolu jednotlivých komponent a také mini WinXP. Další možnost je nainstalovat uvedené na flasku, jestliže ntb umožňuje bootovat z flshky. Třetí možnost je vyjmout disk z ntb a zkontrolovat jej v PC (třeba u kamaráda). Je-li ntb ještě v záruce tak reklamovat a není-li tak servis. Nevím jaké máš znalosti a možnosti. Případně zkus znovu spustit recovery.
Use the fuckin google :) měl jsem ten samý problém a našel jsem to na googlu :)
-
- Pohlaví:
Pokud se jenom nepodařilo obnovení, pak by to opravit šlo, nicméně je třeba mít instalační médium a spustit konzoli. Vzhledem k tomu co předcházelo, to ale spíš vypadá na tu již zmíněnou chybu disku.
Tady je návod na opravu, sice to končí warezáckou hláškou, nicméně postup je správný. Pokud by se nejednalo o opravu, ale čistou legální instalaci, pak se KB971033 samozřejmě nainstalovat má.
http://www.sezob.cz/navody/win7_oprava_mbr.html
Tady je návod na opravu, sice to končí warezáckou hláškou, nicméně postup je správný. Pokud by se nejednalo o opravu, ale čistou legální instalaci, pak se KB971033 samozřejmě nainstalovat má.
http://www.sezob.cz/navody/win7_oprava_mbr.html
Naposledy upravil(a) guest dne 12 zář 2014 16:43, celkem upraveno 2 x.
Jsem blb, nepřečetl jsem to o tom sekání sorry
ted jsem za dementa já 

-
- Pohlaví:
Ono snad nejde úplně o to sekání, to může ale také nemusí být způsobeno vadou HDD, nicméne je potřeba instalační DVD které tazatel nemá.