Watch dogs - pád hry při ukládání

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

MSI-MSI-MSI
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Watch dogs - pád hry při ukládání

Příspěvekod MSI-MSI-MSI » 12 zář 2014 17:14

Zdravím,
Mám problém s hrou Watch Dogs, přesně s ukládáním hry, při ukládání padá...
Zkoušel jsem přeinstalaci, aktualizovat ovladače (nvidia/directx) ale nepomohlo to,
kompatibilita hry s WIN 8 je v pořádku, hra odzkoušena i na her. notebooku i na slabší pc sestavě - na min sys. nároky , odzkoušeno jak na zmiňovaných win 8 tak i na win 7, stále tentýž problém...
jinak s náročností na max. sys. nároky nemám sebemenší problém, problém je pouze s padáním hry při ukládání...

tímto žádám o radu, co to podle vás může způsobovat
Děkuji za jakékoli rady...

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Watch dogs - pád hry při ukládání

Příspěvekod Rewqa » 15 zář 2014 22:23

Je hra originál?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

MSI-MSI-MSI
nováček
Stav:

Příspěvekod MSI-MSI-MSI » 08 říj 2014 18:06

Ano hra Watch dogs je ORIGINAL... nepomohla ani přeinstalace/přeins. a aktualizace ovladačů Nvidia/DirectX, ani nastavení výkonu hry, ani restart pc...
jak už jsem psal hra byla odzkoušena jak na plnohodnotném herním pc/ notebooku/ a starším méně výkoným pc... odzkoušeno jak na starších ovladačích, tak na novějších ovl... jelikož mám v kompu dvě herní grafiky, zkoušel jsem vyndat jednu a hru odzkoušel na jedné graf na menší nároky, ale stále tentýž problém... zkoušel jsem vše a nic nepomáhá...

když hru odzkoušel známí, na notebooku Acer Aspire V7-581G, tak bez jakéhokoli problému hra běžela..
když jsme to ještě odzkoušeli na notebooku MSI GT72 2QE-095CZ tak jsme měli tentýž problém jako na PC (pád hry při ukládání)
HERNÍ PC MÁ DVĚ GRAFIKY OZNAČENÉ (GTX) A HRA PADÁ , NOTEBOOK ACER ASPIRE MÁ GRAF. OZNAČENÍ (GT)720M A HRA JEDE BEZ PROBLÉMU,
A NOTEBOOK MSI MÁ GRAF. OZNAČENÍ (GTX) 980M A HRA MÁ TENTÝŽ PROBLÉM JAKO U PC... Tak mě tak napadá že by hra mohla mít problém s (novější-řada GTX7.. ) GRAFICKOU KARTOU právě s označením GTX, protože jak si to pak vysvětlit když hra bez problému běží na GRAF. GT, a na GRAF. GTX hra padá... Bratr má PC s GRAF. KARTOU GTX (ale starší) řadu 4 a 5, a hra mu jede bez problému... to mě jen utvrzuje, že by hra "mohla" mít problém s GRAF.KARTAMI označené GTX řada 7 a vyšší... je to samozřejmě jen můj pohled na věc... nevím co s tím proto žádám o radu, jestli náhodou nemá někdo zkušenost...

SuperGamer
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod SuperGamer » 08 říj 2014 18:22

Bud mas Pokazenej Watch Dogs nebo Mas problem v NTB
Povec vetsi popisek!
SuperGamer
Zaujímajú ma počítače a všetko okolo nich.
______________________________________________________________________________________
Som Slovak!

MSI-MSI-MSI
nováček
Stav:

Příspěvekod MSI-MSI-MSI » 08 říj 2014 18:38

Kdyby byl pokazenej Watch Dogs tak by nešel na žádném kompu či notebooku, hra byla i odinstalována a znovu nainstalována a tentýž problém...
V NTB problém není, když jsem zkoušel třeba ovladače nové/staré, DyrectX nové/staré, zkoušel jsem jak na Win 7 tak i na Win8, a stále tentýž problém...
kompatibilita jak na Win 8 tak na Win 7 je zcela v pořádku... hra při ukládání jen spadne, žádná chyba nebo error nebo že "přestal pracovat" nic takového se neobjeví, jen čistě spadne hra...
na notebooku Acer Aspire V7-581G s Graf. GT stejná hra instalovaná ze stejného CD běží bez problému
na notebooku MSI GT72 2QE-095CZ s Graf. GTX stejná hra instalovaná ze stejného CD, nastane tentýž problém JAKO NA PC (PÁD HRY)
když chceš větší popisek, napiš jaký přesně popisek!

Zpět na “Hry”