Nové pc - CZC Vyřešeno
Re: Nové pc - CZC
W: však to jsem neřekla... jen bych ráda rozjela to nové pc, přeci jen mě to stálo 18 litrů, prostě ho potřebuju na práci... i když to pc vrátím, peníze mi zase pošlou někdy do měsíce nebo kdy... ráda bych ho rozjela, něco na něm vydělala, pak ho můžu prodat a nechat si Vámi tu složit něco mnohem výkonnějšího :)
OK, změním linii a k věci:
Z čeho soudíš, že PC "jede" a jen nejde monitor? Popiš prosím podrobně chování PC po stisku zapínacího tlačítka (zvukové projevy - pípání, ventilátory a pod., kontrolky, melodie při spuštění atd).
Kromě toho ten PC může už klidně mít jen digitální výstup a jestli máš VGA (analogové) připojení monitoru, tak to chodit ani nemůže!
Z čeho soudíš, že PC "jede" a jen nejde monitor? Popiš prosím podrobně chování PC po stisku zapínacího tlačítka (zvukové projevy - pípání, ventilátory a pod., kontrolky, melodie při spuštění atd).
Kromě toho ten PC může už klidně mít jen digitální výstup a jestli máš VGA (analogové) připojení monitoru, tak to chodit ani nemůže!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
BS: Nezlob se na mě, ale nápodobně, resp. zameť si napřed před svým prahem
Nemyslím že mám co zametat, obecně se chovám slušně a k ženám ještě slušněji.
Vyzkoušela so všechny konektory. Chyba jistě není v PC ale v zapojení!!!
BS: Nic ve zlém, mrkni na SZ
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
W: údajně monitor má DVI zapojení... u pc svítí kontrolka a při zapnutí je slyšet tichý zvuk, větrání nic víc :)
Blue spirit: já doufaám, že to bude jen nějaká má hloupost, počítače jsou pro mě vzdálená galaxie, ale vždycky jsem si ho dokáazala zapnout a rozjet, tak ted nechápu :)
Blue spirit: já doufaám, že to bude jen nějaká má hloupost, počítače jsou pro mě vzdálená galaxie, ale vždycky jsem si ho dokáazala zapnout a rozjet, tak ted nechápu :)
Je mi líto, ale aniž by Tě chtěl nějak urazit, bez podrobnějších informací - viz můj předchozí dotaz - se asi nepohneme.
Musel bych být u toho PC, pak bych Ti snad dokázal pomoci.
Musel bych být u toho PC, pak bych Ti snad dokázal pomoci.
nakonec jsem to rozjela, byla to moje chyba, nicméně při zjištování, zda se jedná o 32 nebo 64 verzi ( jelikož mi nejde nainstalovat kamera, žádnej rozdělovač videa = prý nekompatibilní s mou verzí systému , tak jsem přišla na to, pokud to správně chápu, že pc má pouze 2 jádra, přestože jsem si objednávala 4 jádro
nahraji screen... nemůže ta nekompatibilita kamery, rozdělovače vides souviset s tím, že je tam jen servis pack 1? nevím, nerozumím, ptám se pro příště, každopádně to vracím
nahraji screen... nemůže ta nekompatibilita kamery, rozdělovače vides souviset s tím, že je tam jen servis pack 1? nevím, nerozumím, ptám se pro příště, každopádně to vracím
Njn hall myslím že to mají na CZC blbě napsané a má tam být 2 fyzická jádra a dvě virtuální.
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
proč dávají apu k normální grafice?
Xandrina píše:každopádně to vracím
To je rozumné rozhodnutí.
2 pepazdepa858: Na to se musíš zeptat někde jinde, nejlépe výrobce.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Xandrina píše:jsem si myslela, že odborníky najdu u CZC, TS Bohemia a Alza :)
To jsou lidé, co jsou placeni za obraty z prodeje, vůbec jim nejde o to, co požaduješ. Chtějí prostě své peníze.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Sorry za OT, ale musím:
2 d1amond
2 d1amond
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3483
-
od mtc
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2023 17:40