1) Ne (nejspíš jen neoficiální servery)
2) Jen s příslušným crackem (podporující tu verzi)
3) Jak kdy (většinou ne, čti manuál na www)
4) Tam kde je stejný soubor
Half Life 2
dej do pryc steam a spust si hru na singla at se ti utvori aspon defaultni cfg!:) pak zkus hru pro jistotu vypnout a zapnout at vime zda to je steamem pokud hra pobezi zkus naistalovat steam.pokud ti hra bude blbnout i v singlu tak bud se jedna o prkotinu kterou nevim nebo sis koupil nejakej ksunt hru!:)
ja to snad naistaluju a podivam se na to!:)
Chyby budou dokud budou lidé!
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tyrael píše:dej do pryc steam a spust si hru na singla at se ti utvori aspon defaultni cfg!:) pak zkus hru pro jistotu vypnout a zapnout at vime zda to je steamem pokud hra pobezi zkus naistalovat steam.pokud ti hra bude blbnout i v singlu tak bud se jedna o prkotinu kterou nevim nebo sis koupil nejakej ksunt hru!:)
Velice překvapující informace!Díky.Zítra se na to mrknu!Moc díky všem zde zučastněným v diskuzi.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Sem tu.Paměti testovány zhruba 5 hod./bez problému/grafika se nepřehřívá.FW vše povoleno.Ptal sem se i na jiném foru a dostalo se mi rady"i link co by mohlo pomoct. Soubor Datacache.dll přepsat.Zde je link http://www.gamehourz.com/datacache-dll- ... 89976.html
Testováno zhruba 4 hodinnové hraní online Multiplayer.Zatím bez pádu.Děkuji všem za rady
Zdálo se mi to už nemožné a neuvěřitelné když vše kromě HL 2 jede bez problému.Nové DirctX.Ovladače na grafiku.Nic co by ukazovalo na nestabilitu systému..bez viru..netaktováno..Jediné co nemám je update desky a zvukovky,,zatím sem nepotřeboval.
Testováno zhruba 4 hodinnové hraní online Multiplayer.Zatím bez pádu.Děkuji všem za rady
Zdálo se mi to už nemožné a neuvěřitelné když vše kromě HL 2 jede bez problému.Nové DirctX.Ovladače na grafiku.Nic co by ukazovalo na nestabilitu systému..bez viru..netaktováno..Jediné co nemám je update desky a zvukovky,,zatím sem nepotřeboval.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak problém se vrátil..no nic..zatím nebudu nic podnikat už sem toho udělal dost a pomalu mě to přestává bavit pořád se hrabat v systému.Kdyby ste měl někdo jakkýkoli nápad tak sem sním,budu vděčný.Ještě doplním že sem kdesi četl přesný problém co mám já a dotyčný měl nainstalovanej program: ObjectDock.Ten odinstaloval a vše mu šlapalo,imho já ho měl taky ale dávno je smazanej..to jen na okraj..někdy se dějí věci že..?
Ještě se zeptám..je možný že by to mohla dělat integrovaná zvukovka? AC 97
Mám sice starší ovladače ale nejsem si jist či bude problém tady.
Ještě sem nepodstoupil updatu desky ale to ušetřím zde vlákno:Nejede,nenabíhá PC.(se bojím )

Ještě se zeptám..je možný že by to mohla dělat integrovaná zvukovka? AC 97
Mám sice starší ovladače ale nejsem si jist či bude problém tady.
Ještě sem nepodstoupil updatu desky ale to ušetřím zde vlákno:Nejede,nenabíhá PC.(se bojím )

Zdravím. V HL 2 mi po několika málo vteřinách až minutách hra spadne a objeví se modrá obrazovka s bílým písmem, na které se píše že činnost operačního systému musela být ukončena a mám restartovat PC (jako další možnosti jsou uvedeny kontrola místa na disku, hrabání se v BIOSu a další radosti). Reinstall nepomohl. Zajímavé je, že ten samý problém jsem měl i v Episode One, ale až v poslední misi. Do té doby hra běhala bez problémů. S jinou hrou podobný problém nikdy nebyl. Setkal jste s tímhle někdy někdo? Děkuju