Half Life 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 lis 2007 20:51

1) Ne (nejspíš jen neoficiální servery)
2) Jen s příslušným crackem (podporující tu verzi)
3) Jak kdy (většinou ne, čti manuál na www)
4) Tam kde je stejný soubor

Reklama
Tyrael
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 20 lis 2007 21:08

dej do pryc steam a spust si hru na singla at se ti utvori aspon defaultni cfg!:) pak zkus hru pro jistotu vypnout a zapnout at vime zda to je steamem pokud hra pobezi zkus naistalovat steam.pokud ti hra bude blbnout i v singlu tak bud se jedna o prkotinu kterou nevim nebo sis koupil nejakej ksunt hru!:)
ja to snad naistaluju a podivam se na to!:)
Chyby budou dokud budou lidé!

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 20 lis 2007 21:54

Tyrael píše:dej do pryc steam a spust si hru na singla at se ti utvori aspon defaultni cfg!:) pak zkus hru pro jistotu vypnout a zapnout at vime zda to je steamem pokud hra pobezi zkus naistalovat steam.pokud ti hra bude blbnout i v singlu tak bud se jedna o prkotinu kterou nevim nebo sis koupil nejakej ksunt hru!:)
ja to snad naistaluju a podivam se na to!:)

Velice překvapující informace!Díky.Zítra se na to mrknu!Moc díky všem zde zučastněným v diskuzi.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 lis 2007 22:34

A nepřehřívá se GK? Mrkni na teploty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

GrowerM
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod GrowerM » 20 lis 2007 23:00

kup si za 500 originálku ... to tvůj problém vyřeší na 100%

:D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 lis 2007 12:02

GrowerM: Zajímavá informace. Jenže on má originálku ... jinak by nelezl na Steam a nefungovala by mu bez cracku.

Tyrael
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 21 lis 2007 15:10

hele mas FW? ja ze vim ze treba u cod2 se musel rucne povolovat punkbuster aby vse slo!
tak jsetli treba nemas povolit steam ve FW!ale nevim uz me napadaji jen malichernosti.

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 21 lis 2007 15:49

Sem tu.Paměti testovány zhruba 5 hod./bez problému/grafika se nepřehřívá.FW vše povoleno.Ptal sem se i na jiném foru a dostalo se mi rady"i link co by mohlo pomoct. Soubor Datacache.dll přepsat.Zde je link http://www.gamehourz.com/datacache-dll- ... 89976.html
Testováno zhruba 4 hodinnové hraní online Multiplayer.Zatím bez pádu.Děkuji všem za rady

Zdálo se mi to už nemožné a neuvěřitelné když vše kromě HL 2 jede bez problému.Nové DirctX.Ovladače na grafiku.Nic co by ukazovalo na nestabilitu systému..bez viru..netaktováno..Jediné co nemám je update desky a zvukovky,,zatím sem nepotřeboval.

Tyrael
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 21 lis 2007 17:20

tak hlavne ze funguje!:) za rady dekovat nemusis jednou mi tobe priste treba zas ty nam!:)

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 25 lis 2007 17:32

Tak problém se vrátil..no nic..zatím nebudu nic podnikat už sem toho udělal dost a pomalu mě to přestává bavit pořád se hrabat v systému.Kdyby ste měl někdo jakkýkoli nápad tak sem sním,budu vděčný.Ještě doplním že sem kdesi četl přesný problém co mám já a dotyčný měl nainstalovanej program: ObjectDock.Ten odinstaloval a vše mu šlapalo,imho já ho měl taky ale dávno je smazanej..to jen na okraj..někdy se dějí věci že..?

Ještě se zeptám..je možný že by to mohla dělat integrovaná zvukovka? AC 97
Mám sice starší ovladače ale nejsem si jist či bude problém tady.
Ještě sem nepodstoupil updatu desky ale to ušetřím zde vlákno:Nejede,nenabíhá PC.(se bojím )

:D

Tyrael
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 25 lis 2007 18:53

no jako mozne je vse! ale zase se mi nezda ze by Integ. zvukovka mela vliv na hru.
pokusim popremyslet a pokud me neco napadne dam ti vedet! ted uz z hlavy nic ale nevypudim.

Ithilgor
nováček
Stav:

Příspěvekod Ithilgor » 04 pro 2007 13:34

Zdravím. V HL 2 mi po několika málo vteřinách až minutách hra spadne a objeví se modrá obrazovka s bílým písmem, na které se píše že činnost operačního systému musela být ukončena a mám restartovat PC (jako další možnosti jsou uvedeny kontrola místa na disku, hrabání se v BIOSu a další radosti). Reinstall nepomohl. Zajímavé je, že ten samý problém jsem měl i v Episode One, ale až v poslední misi. Do té doby hra běhala bez problémů. S jinou hrou podobný problém nikdy nebyl. Setkal jste s tímhle někdy někdo? Děkuju

Zpět na “Hry”