Nevím, co se mohlo pokazit. Jednu dobu jsem přešel z PC na notebook. Před tímto přechodem byl můj PC úplně v pořádku. Na notebooku jsem trávil nějaký čas a po přechodu zpět se mi počítač začal nehorázně sekat. Žiju s tím už cca 1 rok. tyto záseky jsou různé. Někdy trvají sotva minutu, jindy tak okolo 5 minut a jsou také případy, kdy se to děje a problikne mi obrazovka s hláškou v nadpisu nebo dokonce dojde i na BlueScreen. I přes všechny tyhle věci mi počítač funguje spolehlivě (samozřejmě až na ty záseky

Sestava:
Grafika: AMD Radeon HD 5670
Procesor: Intel Pentium(R) Dual-Core E5800, 3,20GHz
Základní deska: Gigabyte P31-S3G
Také sem vložím screenshoty z testů na HDD, protože mám na něj podezření. A jak už jsem řekl, dělal jsem si i hodně testů. Teploty a tyhle věci by měly být v normálu.
Test v HD Tune:
Nenechte se zmást, mám dva disky.
Obrázky jako přílohy!
Asi bych se spíš zaměřil na šetření toho HW, protože na vir to nevypadá. Přes dobu, co jsem na PC nebyl by se tam asi těžko dostal. Já vím, že můj PC není zrovna nejnovější, ale mělo by na něm všechno šlapat celkem dobře. Ten druhý disk byl nasazen až o dlouho později než začalo celé to sekání, takže s tím to nespojujte. Z toho starého na ten nový jsem přesunul komplet Windows, protože je rychlejší a ten druhý obstarává hlavně místo.
Další fakt, který bych měl asi říct je, že jsem na doporučení pro někoho jiného přetaktoval něco jako zpracovávání grafiky či co z 2 na 10. Bohužel to ani nepomohlo, takže váhám, zda to mám vrátit na původní hodnotu nebo ne.
Moc vás prosím o pomoc! Jsem už vážně zoufalý a nevím co s tím.