Dobrý den, potřeboval bych se zeptat, co mám dělat s diskem, který nelze najít v CDI. Po dvou týdnech mi přišel domů z reklamace. Nainstaloval jsem Systém za 3 dny se podívám na CDI a zjistím, že zase nejde najít v CDI. + účtovali si za něj 332kč. Mám už po třetí ten samí disk a stále se se stejným problémem. První ten měl trochu jiný problém. Nešel také najít v CDI ale když jsem dal nějaký soubor či fotku na plochu tak jsem musel Aktualizovat plochu. A další dva nešli najít na CDI. a tento také. Abych to upřesnil tak byl asi 1-2 dny po záruce, ale říkali, že mi ho ještě opraví nebo pošlou nový, ale dostal jsem Disk se stejným problémem a jak jsem zmiňoval tak ještě jsem musel dát za něj 332kč. Nechápu tu logiku, ale nevím jestli ho mám zase poslat na reklamaci nebo co sním. Neměl jste někdo podobný problém ? Já už vážně nechápu, že jsem během 2 let vystřídal jeden ten samí model HDD. Můj starý HDD Seagate jede stále 8 let a má jen problémy v sektorech ale stále jede. Párkrát mě teda zradil, ale v CDI jsem ho našel vždy.
Prosil bych vás tedy o odpověď co s ním mám udělat.
Popř. Jestli nemůže být problém jinde v PC.
Příjde mi to už trapné sem psát, ale fakt si už nevím rady.
Díky moc.
FOGGY.
//problém s ...
//mmmartin