Ahoj, pokud je to tu nemístná otázka, tak pardon, ale v poslední době mi začaly při čtení idnes při rolování po stránce skákat jejich reklamy, jako bych kliknul na pozadí - což prostě nedělám. Na jiných stránkách se nic podobného ale neděje.
Děje se to taky někomu, nebo se mi po aktualizaci pos*al prohlížeč?
Diky.
iDnes.cz a reklamy Vyřešeno
iDnes.cz a reklamy Vyřešeno
diky všem za rady
Re: iDnes.cz a reklamy
Jakej máš prohlížeč? Já používám chrome a tam ,když si nainstaluješ doplněk AdBlock,tak ti žádná reklama nehrozí.´Vyzkoušel jsem iDnes a u ikonky AdBlock to ukazuje 22 zablokovaných reklam.To je extrém.Ten doplněk na blokování reklamy nabízí i jiné prohlížeče.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myslíš pop-up okna s reklamou a nebo klasika flash na webu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
1. mam firefox
2. adBlock mam (kvuli serialycz.cz, kde skacou pop-up) a funguje
3. zacalo to delat az ted, po nedavne aktualizaci firefoxu
4. nejedna se o pop-up okna, ale oni maji na pozadi vzdy nejakou reklamu, kdyz na ni kliknes, tak te to tam presmeruje. ja ctu zpravy, rolnu koleckem u mysi a presmeruje me to, jako bych kliknu l na pozadi (okraj stranky), pritom mys mam v textu zprav, kde to nehrozi.
2. adBlock mam (kvuli serialycz.cz, kde skacou pop-up) a funguje
3. zacalo to delat az ted, po nedavne aktualizaci firefoxu
4. nejedna se o pop-up okna, ale oni maji na pozadi vzdy nejakou reklamu, kdyz na ni kliknes, tak te to tam presmeruje. ja ctu zpravy, rolnu koleckem u mysi a presmeruje me to, jako bych kliknu l na pozadi (okraj stranky), pritom mys mam v textu zprav, kde to nehrozi.
diky všem za rady
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”