Technik v CZC nezprovoznil přední USB Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Technik v CZC nezprovoznil přední USB
Nevím co je normální postup u CZC, ale sestavený PC by měl fungovat se vším všudy, tedy i s předními USB.
Tohle je také můj názor. Ale rád bych nějaké ty zkušenosti.
-
- Pohlaví:
Já takovou zkušenost nemám, ale napsat např. zákazníkovi že nepůjde mechanika protože je krátký drát může jen pitomec.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Důvod je prostý. Je to zákazníkem navržená sestava a oni nezodpovídají za kompatibilitu čehokoliv. Jejich úkolem je seskládat to do bedny a víc nic. To že zákazník zvolil špatně díly, není jejich problém (nicméně slušný eshop by na to zákazníka při montáži upozornil).
Je pravda, že ta Asus má USB3 dost nestandardně. Na všech deskách co montuji (GB
), jsou USB3 vždy kolem napájení základní desky.
Je pravda, že ta Asus má USB3 dost nestandardně. Na všech deskách co montuji (GB

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Jde mi o to, jestli jim to hodit na hlavu a't to zprovozní nebo to takhle nechat být? Popřípadě a't to nahradní prodlužkou.
2d1amond: pokud se tedy jedná o defektní kus a jako že asi jedná. Je to tedy důvod na reklamaci?
2d1amond: pokud se tedy jedná o defektní kus a jako že asi jedná. Je to tedy důvod na reklamaci?
Naposledy upravil(a) divine dne 02 říj 2014 18:59, celkem upraveno 1 x.
@d1amond neni to zase az tak zvlastni, ja to mam tak akorat ve sve k350, dokazu si predstavit, mit konektor na desce dole tak to nedosahne.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nečetl jsem celý topic a popisoval jsem USB2. V tomto případě je to nevhodně zvolená deska, protože USB3 kabel je skutečně hodně krátký. A to ve většině levných skříní. Ono totiž v objemu výroby 10cm toho kabelu navíc stojí celkem balík.
http://www.czc.cz/asus-h81m-d-plus-inte ... 45/produkt
Tady je třeba stejná kategorie desky, ale s úplně jiným rozložením komponent na PCB.
http://www.czc.cz/asus-h81m-d-plus-inte ... 45/produkt
Tady je třeba stejná kategorie desky, ale s úplně jiným rozložením komponent na PCB.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Jedná se o tuto desku http://www.czc.cz/asus-h81m-a-intel-h81/134837/produkt a tuto case http://www.czc.cz/fractal-design-core-1 ... 24/produkt
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2014 19:19) ---
Tak co te'd s tím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2014 19:19) ---
Tak co te'd s tím?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Že by koupit prodlužku a dát si jí tam sám? 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ano, to je taky možnost. Ale rád bych to řešil pres CZC. Přece jenom to není můj PC.
A jak bych jsi to chtěl řešit přes CZC?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co je nepochopitelného na tom, že ta case ma prostě krátký kabel od USB3.0 a ten nedošáhne až na konektor na desce? I kdyby měl technik ruce dlouhé kilometr tak to tam stále nedošáhne. A vlastně nevím, jakou spojitost s tím ty jeho ruce mají... 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”