Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Dobrý den koupil jsem už druhý zdroj do dvouch tisíc. Ale ani jeden zdroj neměl konektory co potřebuji. Hodil bych plánek základových ale velikostní formát nesedí. Konektory o kterých mluvím jsou cpu pwr1 pwr2 děkuji za radu 650w max
Dodatečně...
Poslední příspěvek
Tenhle byl spravne:
Jako pridavne napajeni procesoru zapoj pouze ten 8PIN.
Dobrý den, dnes jsem skládal pc z komponentů : rtx 4060ti, i7-12700kf,Corsair CX650,Kingston FURY 32GB KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black,ASROCK B760 Pro RS.
Počítač naběhne v pohodě na plochu, ale při zapínání svítí na základní desce:...
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Dobrý den, dneska jsem si koupil nový procesor ryzen 5 5600 a po update Biosu na nejnovější mi nechce nastartovat, jenom svítí CPU bílé a nic jednoho když přehodil svůj starý R5 2600 tak mi funguje, nevite co je za problém?
Poslední příspěvek
Čím víc témat, tím víc adidas :roll: Proč nemůžeš pokračovat
Takže tam máš tu beta verzi? Zkusil bych se vrátit na dřívější verzi od 7B86vMF a vejš.