Server pro GameHosting
Re: Server pro GameHosting
Minecraft, Rust, DayZ.. jednoduše hry, co dnes letí a funguje u nich multiplayer.
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Minecraft bych nedoporučil vzhledem k tomu, jak žere RAMku.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Pohlaví:
Išiel by som ku http://www.webtropia.com/en/, fakt dobré dedikované servery a dosť lacno... 
[quote="jerabina"]Minecraft bych nedoporučil vzhledem k tomu, jak žere RAMku.[/quote]
S prepáčením, raz chcem mať server na danú hru, tak nebudem riešiť, že to žerie RAM.
A zas také strašné to nie je...

[quote="jerabina"]Minecraft bych nedoporučil vzhledem k tomu, jak žere RAMku.[/quote]
S prepáčením, raz chcem mať server na danú hru, tak nebudem riešiť, že to žerie RAM.
A zas také strašné to nie je...
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:04, celkem upraveno 3 x.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Z toho co jsem tady v tom vlákně přečet, tak se mi zdá, že tady pán chce dělat vlastní gamehosting pro ostatní, kteří mu za to budou platit ... A v tom případě mu radím dobře, aby se do Minecraft serverů zatim nepouštěl, jelikož pouze na jednom serveru nejsou rentabitilní.
PS: jsou tam ještě nějaké problémy s licensemi co jsem četl to nové smluvní ujednání
PS: jsou tam ještě nějaké problémy s licensemi co jsem četl to nové smluvní ujednání
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3531
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26