Dobrý den, potřeboval bych poradit ale nemohl jsem najít příslušnou kategorii kam bych měl tento můj dotaz vložit - tak jsem ho vložil do Ostatní. Pokud jsem ho nerad vytvořil ve špatné kategorii tak se předem omlouvám.
Prosim potreboval bych poradit jestli toto náhodou někdo neví, potřeboval bych zjistit kody pro (ktere muzu vlozit do tpl souboru):
{Product-ID}
{Product-IDs}
{Price of Product}
{Category Name}
{Category ID}
{Brand}
{Related Product-IDs}
{Product Quantities}
{Order-ID}
{Sale Amount}
Potrebuju je znat, protoze jsem nyni nasadill do naseho obchodu postavenem na Prestashop (verze 1.3.4.0) novy affiliate.
Affiliate kod je nasazen na webu v poradku to je otestovano :)
Nyni uz jen musim do toho affiliate kodu ktery je v tpl souborech našeho vzhledu vlozit kod aby se tam zapsala hodnota napriklad Order-ID atd.
(affiliate kod jsem napsal/nasadit do: order information.tpl. footer.tpl, product.tpl, shoping cart.tpl podle affiliate dokumentace
a v kazdem tomto .tpl souboru potrebuje affiliacni kod uz jen dopsat prestashop kod pro nejaky parametry jako je napriklad order-id aby se do affiliate spolecnosti odeslal affiliacni kod s potrebnyma daty)
V tuto chvilku znam kod pro posledni dve polozky (to jsou ty zelene)
{Order-ID} ---> {$id_order}
{Sale Amount} ---> {$order->total_products}
Ale u prvnich osm polozek to nemohu nikde zjistit (to jsou ty cervene)
Zkousel jsem cist prestashop dokumentaci ale bohuzel jsem to tam nikde nemohl najit :(
Pokud je prosim nekdo kdo to zna a mohl by mi s tim pomoci, predem moc dekuji
Prestashop - kódy (do tpl souboru) pro order-id,product-id,. Vyřešeno
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prestashop - kódy (do tpl souboru) pro order-id,product-
Zdravím,
toto téma by ideálně spadalo do sekce Programování a tvorba webu
Můžete si ty proměnné pojmenovat jak chcete (v controlleru jim dáte hodnotu) a v šabloně je poté vypíšete.
Jelikož nepíšete co za konkrétní řešení/modul máte tak nelze přesně poradit.
toto téma by ideálně spadalo do sekce Programování a tvorba webu
Můžete si ty proměnné pojmenovat jak chcete (v controlleru jim dáte hodnotu) a v šabloně je poté vypíšete.
Jelikož nepíšete co za konkrétní řešení/modul máte tak nelze přesně poradit.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
-
- Pohlaví:
Ahoj, děkuji za tvojí odpověď.
Máme na webu Prastashop 1.3.4.0, a nemáme žádnej modul.
Ten affiliate kod bylo nutné ručně dopsat do tpl souborů našeho vzhledu který v presteshop máme.
Affiliate kod má čtyři části a každá se musela vložit do jiného tpl souboru:
oranžové - je předem dané takže toto je v pořádku, toto nám poskytla samotná affiliate společnost :)
zelené - to jsem byl schopen zjistit :)
červené - bohužel toto nikde nemohu najít, zkoušel jsem číst dokumentaci prestashop atd ale bouhžel zatím bez výsledku :,(
v footer.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti" name="jméno meho webu"></iframe>
v order-confirmation.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/OID={$id_order}&AMOUNT={$order->total_products}&CURRENCY=EUR&SKU={Product-IDs}&PRQTY={Product Quantities}" name="jméno meho webu"></iframe>
v product.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/SKU={Product-ID}&PRICE={Price of Product}&CATEGORY={Category Name}&CATID={Category ID}&BRAND={Brand}&RELATED={Related Product-IDs}" name="jméno meho webu"></iframe>
v shopping-cart.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/SKU={Product-IDs}&PRQTY={Product Quantities}" name="jméno meho webu"></iframe>
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2014 17:28) ---
v footer.tpl se nic nemusí dopisovat takže toto je v pořádku
v order-confirmation.tpl je potřeba dopsat kod pro: id objednávky (to znám), celkovou cenu (to znám), id produktů, počet produktů
zde je potřeba dopsat kod pro tři věci a znich znám první dvě
v product.tpl je potřeba dopsat: id tohoto jednoho produktu, cenu tohoto jednoho produktu za jeden kus, jméno kategorie ve které se tento produkt nachází, id kategorie ve které se tento produkt nachází, značku tohoto produktu, a pokud existuji releated produkty tak jejich id
zde je potřeba dopsat kod pro šest věcí bohužel znich zatím nevím žádnou
v shopping-cart.tpl je potřeba dopsat: id produktů které byli při objednávání v košíku, počet produktů
zde je potřeba dopsat kod pro dvě věci bohužel znich zatím nevím žádnou
Máme na webu Prastashop 1.3.4.0, a nemáme žádnej modul.
Ten affiliate kod bylo nutné ručně dopsat do tpl souborů našeho vzhledu který v presteshop máme.
Affiliate kod má čtyři části a každá se musela vložit do jiného tpl souboru:
oranžové - je předem dané takže toto je v pořádku, toto nám poskytla samotná affiliate společnost :)
zelené - to jsem byl schopen zjistit :)
červené - bohužel toto nikde nemohu najít, zkoušel jsem číst dokumentaci prestashop atd ale bouhžel zatím bez výsledku :,(
v footer.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti" name="jméno meho webu"></iframe>
v order-confirmation.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/OID={$id_order}&AMOUNT={$order->total_products}&CURRENCY=EUR&SKU={Product-IDs}&PRQTY={Product Quantities}" name="jméno meho webu"></iframe>
v product.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/SKU={Product-ID}&PRICE={Price of Product}&CATEGORY={Category Name}&CATID={Category ID}&BRAND={Brand}&RELATED={Related Product-IDs}" name="jméno meho webu"></iframe>
v shopping-cart.tpl:
<iframe height="1" width="1" frameborder="0" scrolling="no" src="url affiliate společnosti/SKU={Product-IDs}&PRQTY={Product Quantities}" name="jméno meho webu"></iframe>
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2014 17:28) ---
v footer.tpl se nic nemusí dopisovat takže toto je v pořádku
v order-confirmation.tpl je potřeba dopsat kod pro: id objednávky (to znám), celkovou cenu (to znám), id produktů, počet produktů
zde je potřeba dopsat kod pro tři věci a znich znám první dvě
v product.tpl je potřeba dopsat: id tohoto jednoho produktu, cenu tohoto jednoho produktu za jeden kus, jméno kategorie ve které se tento produkt nachází, id kategorie ve které se tento produkt nachází, značku tohoto produktu, a pokud existuji releated produkty tak jejich id
zde je potřeba dopsat kod pro šest věcí bohužel znich zatím nevím žádnou
v shopping-cart.tpl je potřeba dopsat: id produktů které byli při objednávání v košíku, počet produktů
zde je potřeba dopsat kod pro dvě věci bohužel znich zatím nevím žádnou
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prestashop - kódy (do tpl souboru) pro order-id,product- Vyřešeno
Pošli ještě controller k tomu modulu.
iPhone XS
iPhone XS
-
- Pohlaví:
Ale já nemám pro affiliate na webu(prestě) zadnej modul.
Tyhle scripty pro nasazeni affiliatu jsou natvrdo napsane v tpl souborech vzhledu ktery mame v preste.
Ale pokud bys chtel poslat obsah nejakeho souboru, napis napis jeho jmeno, a ja to sem postnu.
Tyhle scripty pro nasazeni affiliatu jsou natvrdo napsane v tpl souborech vzhledu ktery mame v preste.
Ale pokud bys chtel poslat obsah nejakeho souboru, napis napis jeho jmeno, a ja to sem postnu.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No ale i tak se do tý šablny musí odněkud dostat data...
iPhone XS
iPhone XS
-
- Pohlaví:
Z tech deseti kodu/promenych co potrebuji, jak znam dva {$id_order} a {$order->total_products} tak to jsou promene pro prestu (ty jsem nasel nekde na internetu) a stacilo abych otevrel v mem vzhledu order-confirmation.tpl a kdyz sem tam dopsal ten affiliate skript a do toho affiliate skriptu dopsat toto, tak se do affiliate spolecnosti zacal uspesne odesilat cislo objednavky a cena.
Takze nejspis ma presta nejake kody jako jsou tyto dva, ale nyni potrebuji zjistit na tech dalsich osm veci ale zatim bezuspechu.
Takze nejspis ma presta nejake kody jako jsou tyto dva, ale nyni potrebuji zjistit na tech dalsich osm veci ale zatim bezuspechu.
-
- Pohlaví:
tak jsem zkusil vytvorit tema i na oficialnim prestashop webu (http://www.prestashop.com/forums/topic/ ... ?p=1848151) ale i tam mi zatim nikdo neporadil. a pritom stech 10 kodu ktere potrebuji ty dva ktere uz ted znam jsem nasel zrovna na presta webu :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 3170
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3272
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4506
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4342
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”