R9 290 používaná pro těžení

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Phantom
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

R9 290 používaná pro těžení

Příspěvekod Phantom » 29 říj 2014 21:46

Šel byste do R9 290 která byla používaná na těžení bitcoinů? Našel jsem na aukro za celkem nízkou cenu ale bojím se aby třeba po půl roce neodešla http://aukro.cz/gigabyte-r9-290-4gb-ddr ... 42708.html

Reklama
Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: R9 290 používaná pro těžení

Příspěvekod Clorky » 29 říj 2014 22:45

On jich tam měl původně 24. Selský rozum praví, že na hry je asi všechny neměl. Tudíž s nimi majnoval, a to určitě dost dlouho na to, aby si vydělal a zjistil, že už bude výhodnější je všechny rozprodat.

Fakt, že tyhle karty běhaly 24h několik týdnů v kuse už nezmíní. Nic o záruce taky ne, jen že dává osobní 6 měsíců. A to ti může být taky prd platné, pokud nejsi vázán smlouvou.

Já jsem se rozhodoval mezi bazarovou GTX 760 za 4k a touto R9 290. Bral jsem GTX 760, která má ještě dva roky záruku a až budu chtít, půjde za podobnou cenu i prodat. Tak bych počkal a vyhledal nějakou méně „divnou“ koupi, které případně nebudeš litovat.

ondra91
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: R9 290 používaná pro těžení

Příspěvekod ondra91 » 30 říj 2014 16:20

Rozhodně bych nekupoval .. především nevíme z jakého důvodu už není záruka. A mining karty bych asi nebral

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”