R9 290 používaná pro těžení
R9 290 používaná pro těžení
Šel byste do R9 290 která byla používaná na těžení bitcoinů? Našel jsem na aukro za celkem nízkou cenu ale bojím se aby třeba po půl roce neodešla http://aukro.cz/gigabyte-r9-290-4gb-ddr ... 42708.html
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: R9 290 používaná pro těžení
On jich tam měl původně 24. Selský rozum praví, že na hry je asi všechny neměl. Tudíž s nimi majnoval, a to určitě dost dlouho na to, aby si vydělal a zjistil, že už bude výhodnější je všechny rozprodat.
Fakt, že tyhle karty běhaly 24h několik týdnů v kuse už nezmíní. Nic o záruce taky ne, jen že dává osobní 6 měsíců. A to ti může být taky prd platné, pokud nejsi vázán smlouvou.
Já jsem se rozhodoval mezi bazarovou GTX 760 za 4k a touto R9 290. Bral jsem GTX 760, která má ještě dva roky záruku a až budu chtít, půjde za podobnou cenu i prodat. Tak bych počkal a vyhledal nějakou méně „divnou“ koupi, které případně nebudeš litovat.
Fakt, že tyhle karty běhaly 24h několik týdnů v kuse už nezmíní. Nic o záruce taky ne, jen že dává osobní 6 měsíců. A to ti může být taky prd platné, pokud nejsi vázán smlouvou.
Já jsem se rozhodoval mezi bazarovou GTX 760 za 4k a touto R9 290. Bral jsem GTX 760, která má ještě dva roky záruku a až budu chtít, půjde za podobnou cenu i prodat. Tak bych počkal a vyhledal nějakou méně „divnou“ koupi, které případně nebudeš litovat.
Re: R9 290 používaná pro těžení
Rozhodně bych nekupoval .. především nevíme z jakého důvodu už není záruka. A mining karty bych asi nebral
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”