Zdravim lidi,chtel jsem prevest nejake VHS do DVD a koupil jsem si prevodnik do USB Dazzle.
Je temer bez navodu,jen obrazky propojeni,ale nefunguje mi.
Mam notebooka s grafikou ATI Radeon XPress 200M a jsou pro me dve moznosti pripojeni:
1)-Dazzle je pripojen pres USB
-z neho vede S-Video a cerv.a bily audio cinch do SCART redukce a ta do videa
2)-Dazzle je pripojen pres USB
-z neho vedou zluty,cerv.a bily cinch (kompozitni video a audio) opet do SCART redukce a ta do videa
SCART na videu funguje,redukce ma prepinac IN-OUT - zkousel jsem oboje,kabely jsou v poradku,
Dazzle je rozpoznan a nainstalovan,v dodanem softu (Instant DVD recorder) je vybran spravny typ video kabelu...
Uz opravdu nevim,maximalne se mi do pc povedlo dostat zvuk,ale nikdy obraz.
Povedlo se vypalit sice VHS pres DVD rekorder,ale hrozne to ztratilo kvalitu,tak prosim vsechny tv odborniky o radu.
VHS do DVD pres Dazzle
Zkusil bych manipulovat se scartem, samozřejmě při vypnutém stavu. Takto jsem nyní nemohl rozchodit rodičům domácí kino. Zkoušel jsem to všelijak, až jsem přešel k vyzkoušení videa, co má taky scart. Zastrčil jsem znovu scart a zapojil video. Běželo. Zkusil jsem ještě přehodit scart do domácího kina a ejhle, už běželo i ono, předtím se stejným zapojením bez obrazu 

Myslis tim mechanickou vadu ve SCART konektoru?No,muzu zkusit jiny,ale byla by to hodne velka nahoda,i kdyz ja uz se chtam kazde moznosti.
A jeste neco-jak zjistim,jestli je to VHS nebo S-VHS?Jake to tocili kamery uz nevim,ale jedna byla digitalni,zbytek analogovy.
Bude to po digitalizaci mit stejnou kvalitu obrazu jako na kazete?Ten DVD rekorder to hrozne zhorsil,ale uz jsem videl jine VHS ripy a byly v pohode.
A jeste neco-jak zjistim,jestli je to VHS nebo S-VHS?Jake to tocili kamery uz nevim,ale jedna byla digitalni,zbytek analogovy.
Bude to po digitalizaci mit stejnou kvalitu obrazu jako na kazete?Ten DVD rekorder to hrozne zhorsil,ale uz jsem videl jine VHS ripy a byly v pohode.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8640
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4140
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9210
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10357