Dobrý a rychlý prohlížeč
Re: Dobrý a rychlý prohlížeč
Souhlas s x-rated. Používám mj. Chrome a hlídám si "čistotu" pc. Nemám problémy 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Hoff píše:V Linuxu můžeš mít taky Operu.
Verze pro Linux není zrovna nejlepší. To samé platí o Skype

a kde jí najdu já stáhla operu , ale nevím co to je za tipmichalxl99 píše:Já používám nejnovější operu s jádrem WebKit a běží skvěle. Doporučuji.
a pokaždé , jak dám nastavení když kliknu na operu , tak se vypne a zapne
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Lis 2014 08:54) ---
wattmetr píše:Souhlas s x-rated. Používám mj. Chrome a hlídám si "čistotu" pc. Nemám problémy
No jenže mě Chrome už týden nefunguje i po vyčištění pc i po přeinstalaci nainstaluji zapnu a hned se vypne a hlásí chybu
Zkus prohlížeč Maxthon, ale varuji, až objevíš všechny jeho vychytávky, tak už nikdy nebudeš moct normálně používat jiný prohlížeč. :)
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
už si promazala celý ten PC tím CCleanerem? Zkus ho odinstalovat a tím CCleanerem projet i registry aby se to co po něm zůstalo co nejvíc promazalo protože i když ho odinstaluješ můžou ještě po něm nějaké složky a soubory zůstat a jak to budeš mít celé promazané tak ho zkus nainstalovat. Měl jsem problém i s tou mojí Mozillou Firefox sice je úplně jiný ale nešlo se mi přihlásit na Google účet že jsou problémy s cookies podle návodů a doporučení jsem promazal historii a cookies ještě pomocí CCleaneru a šlo to v mém připadě stačil vyčistit jen prohlížeč ale pokud máš problém že se ti laguje tak můžeš mít někde nějakou chybu v souboru nebo něco.Denisa26 píše:No jenže mě Chrome už týden nefunguje i po vyčištění pc i po přeinstalaci nainstaluji zapnu a hned se vypne a hlásí chybu
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
ano udělala jsem vše a pořád , takže nevím co s tím je :(
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak to nevím co by s tím mohlo být jedině zkusit ještě napsat do HJT jestli třeba nenajdete kde je chyba protože měnit prohlížeč na který jsi zvyklá jen proto že se objevil takový problém tak to je potom nesmysl bych řekl.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Pohlaví:
[quote="michalxl99"]Já používám nejnovější operu s jádrem WebKit a běží skvěle. Doporučuji.[/quote]
Alebo inak, Prehliadač s jadrom Google Chromu
Alebo inak, Prehliadač s jadrom Google Chromu

Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:03, celkem upraveno 3 x.
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji Midori (http://midori-browser.org/) - rychlý a nenáročný, bez spousty funkcí.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Denisa26 píše:a kde jí najdu já stáhla operu , ale nevím co to je za tipmichalxl99 píše:Já používám nejnovější operu s jádrem WebKit a běží skvěle. Doporučuji.
a pokaždé , jak dám nastavení když kliknu na operu , tak se vypne a zapne
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Lis 2014 08:54) ---wattmetr píše:Souhlas s x-rated. Používám mj. Chrome a hlídám si "čistotu" pc. Nemám problémy
No jenže mě Chrome už týden nefunguje i po vyčištění pc i po přeinstalaci nainstaluji zapnu a hned se vypne a hlásí chybu
A z kama jsi to stahovala? A tou přeinstalací myslíš přeinstalaci jen samotného Chromu, že?
Každopádně bych doporučil navštívit sekci HJT a nechat si tam udělat kontrolu PC.
Odesláno z mobilu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
zde viewtopic.php?t=5119 je návod jak si založit vlákno do sekce a co máš udělat.
Denisa26 píše:a kde jí najdu já stáhla operu , ale nevím co to je za tip
a pokaždé , jak dám nastavení když kliknu na operu , tak se vypne a zapne.
http://www.opera.com/cs
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3939
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5533
-
od HelFix