Zdravim, potřeboval bych poradit-mímu kompu se nechce stávat ze spánku, sice komp najede ale windows hlásí chybu. Nevíte o co gou?
//Opravil jsem ti chybku v nadpisu, přesto je i tak, trochu zavádějící. V první chvíli jsem si nebyl jistý s čím máš problém //Karlos
Jo jo, sorry já to fakt blbě napsal. Takže on se počítač zapne a pak se mihne taková ta modrá obrazovka s bílým písmem (fakt nevim co tam je napísaný-je to na půl vteřiny) pak se restartuje a sou tam dvě možnosti-"vymazat dočasná data" (nebo taka nějak-prostě ty "spací data") a "pokračovat v restartování" já dám tu první a je to v pohodě. Jinak před chvýlí sem ho po celym dnu zapínal (byl normálně vyplej né spánek) a jen se ukázalo to úvodní okno biosu a dál nic-ani nešlo vstoupit do biosu prostě nic tak sem ho musel vytáhnout ze zásuvky a pak to podruhý šlo. Já to vidim na špatnej bios-před 3 dny sem ten komp postavil a hned sem stách novou verzy-asi byla na prd. Jen podotknu že sem tady měl to téma "Celeron D měl 80 stupňů"
Tak to se mi fakt nepovede. Ale úplně sem zapoměl že to po zdárnym naběhnutí windows napíše "že v systému došlo k závážné chybě" a jestli to chci odeslat (znáte to ne ) no a tam je možnost zobrazit detaily tý chyby :
hele me se taky kolikrat nechce stavat a ma pritelkyne me hned netaha k doktorovi!:)
a ted vazne:)
BIOS to nevim spis jestli se ti neco neposkodilo na desce.
Ještě straš , to se mi nezdá nic sem s tim nedělal a ta teplota ste řikaly že nebyla tak hrozná- teď mám vyplou automatickou regulaci, větrák se točí naplno a procesor má úplnou sibiř
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi "sám natvrdo" najednou vypnul, protože si myslel, že je bez...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.