Nod 32 - verze 3

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nod 32 - verze 3

Příspěvekod Pepis » 28 lis 2007 17:28

Tak jsem si stahnul Nod 32 - verzi 3

Vypada dobře je zaroveň z antispywarem - co na ni řikate vy? 2.7 je lepši?

Někteři tvrdi že nema na Kaspersky ! Je to pravda??

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 28 lis 2007 18:43

Zkoušel jsem Kaspersky IS a neuvěřitelně zatěžoval systém (neustálé hrabání na disku, citelné zpomalování chodu), šel z PC. Nyní mám už asi měsíc Eset Smart Security (AIO AV, AS, FW), vůbec o něm nevím, zatím žádný bordel z netu, FW pracuje spolehlivě (učí se). Takže asi tak. :wink:

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 28 lis 2007 19:10

Moje zkušenosti jsou, že verze 3 je asi dobrá věc, páč je to komplexní ochrana v jednom, ale mě např. srážel příchozí rychlost dat z netu skoro na polovic. Kdežto verze 2.7 mi to nedělá. Stejný problém jsem měl i s Kerio Personal Firewall. Nebo jsem to měl jen špatně nastavené...? Nevím.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 28 lis 2007 20:05

Mně se nic podobnýho neděje, naopak, internet se stále zrychluje (ale za to asi může UPC). Žádné snížení rychlosti připojení jsem nezaznamenal ani u ostatních programů (Avast, AVG, Zone, Comodo, Kerio).

newwes
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod newwes » 29 lis 2007 00:39

Měl jsem NODa 32 a byl absolutně v poho, tak jsem před pár dny zakoupil ESET Smart Security a můžu fakt doporučit. Ani o něm nevím.

koubek11
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod koubek11 » 16 pro 2007 14:09

Ahoj já ESET je nejlepší ale od 1.12.08 je velký problém ho creknout.Tak ci vědět vy máte ESET originál ???

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 pro 2007 14:16

sis trošku popletl forum a datum,né? :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepis » 16 pro 2007 15:47

koubek11 píše:Ahoj já ESET je nejlepší ale od 1.12.08 je velký problém ho creknout.Tak ci vědět vy máte ESET originál ???

PRoč zrovna od tohohle datumu? Vše jde cracknout hacker je vždy trochu popředu než programator!

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 16 pro 2007 15:58

MartinZX9R píše:Moje zkušenosti jsou, že verze 3 je asi dobrá věc, páč je to komplexní ochrana v jednom, ale mě např. srážel příchozí rychlost dat z netu skoro na polovic. Kdežto verze 2.7 mi to nedělá. Stejný problém jsem měl i s Kerio Personal Firewall. Nebo jsem to měl jen špatně nastavené...? Nevím.

Přidám se ktobě,brácha si zakoupil eset smart security a mě to brzdilo internet,zůstal jsem u svého nod 32 V2.7,jinak bráchovi to fachá skvěle,je to asi celkovou konfigurací systému. :bigups:
► Zobrazit spoiler

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”