Mám NVidia GeForce 8600GT .Na krabici napsáno 256MB DDR3.Ale v ovl.panelech-zobrazení-grafika mi to píše u této karty velikost paměti 512MB. Zrovna tak, když spustím Everest.Může mi to někdo vysvětlit?Nerozumím tomu.
Jo, karlosi, to asi nikdo .. ale zas potom, tj už problém ty společnosti, co to prodává .. až to tem chudák přide reklamovat .. takže po reklamaci by měl dostat taky 512, protože si za ni zaplatil .. akorát prodejce bude mít záhadu, kde má tu kartu
Hm a nebo maji nektery karty krome vlastni jeste vyuzivaj sdilenou pamet... nevim ale jestli zrovna tahle to je pripad. :) tzn na krabici vidis vlastni pamet a krom toho si karta namapovala jeste kus sdilene pameti :) kolik pameti vidis v systemu?
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Mám v PC nainstalovaný Premiere Elements 21 a 24.
V minulosti jsem na konfiguraci 256SSD (volné kolem 150GB) a 3TB HDD (volné kolem 1,2TB) a 16GB RAM stříhal video z pěti kamer (2x z EOS 7D, 1x EOS 70D + 2x LEGRIA MINI) o celkové délce přes hodinu a...
Poslední příspěvek
Toto:
nebo toto:
je stříháno na tom samém PC se 16GB RAM/R5-3600/256SSD (odkládání na 3TB HDD)/W10 tuším 1909. Navíc na tom samém Premiere 2019 (někde se hlásí jako 21). Úplně vpohodě.
Postupně byl proveden upgrade na 32GB RAM/R5-3600/1TB...