Po přeinstalaci Windows mi chybí drivery. Kde je najdu? *
Po přeinstalaci Windows mi chybí drivery. Kde je najdu? *
Ahoj, musel jsem přeinstalovat windows a samozřejmě jsem zapoměl zálohovat drivery a vše zformátoval. Proto bych se chtěl zeptat, zda je někde nějáký seznam, kde bych všechny ty drivery mohl nainstalovat. Pár už jsem jich stáhl, ale stále to není vše, aby notas znovu šlapal tak jak má. Některé drivery, které jsem stáhl nešly ani nainstalovat, byly to pouze soubory, které nevím kam překopírovat. Pomohl by mi někdo prosím? :) Jedná se o Acer aspire 5560, AMD Quad-Core Processor A6-3400M, s turbem na 2,3GHz, AMD Radeon HD 6520G 512MB grafika, 4GB RAM.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 lis 2014 22:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Drivery“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Drivery“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Drivery
Vsechny ovladace jsou na webu Aceru
Ovladace mohou byt ve dvou formach:
1. ty co ti nejspis nejdou nainstalovat se instaluji tak, ze otevres spravce zarizeni, das prave tlacitko mysi na dane zarizeni a zvolis instalovat ovladac, pricemz vyberes tu slozku kde mas dane soubory
2. Nektere ovladace - napr na wifi nebo grafiku - jsou ve forme EXE souboru ktery se sam nainstaluje po spusteni
Ovladace mohou byt ve dvou formach:
1. ty co ti nejspis nejdou nainstalovat se instaluji tak, ze otevres spravce zarizeni, das prave tlacitko mysi na dane zarizeni a zvolis instalovat ovladac, pricemz vyberes tu slozku kde mas dane soubory
2. Nektere ovladace - napr na wifi nebo grafiku - jsou ve forme EXE souboru ktery se sam nainstaluje po spusteni
Re: Po přeinstalaci Windows mi chybí drivery. Kde je najdu?
Přesně tak. Hledej na stránce http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Dobře díky. Mám ještě jeden problém, když vypínám nebo restartuju počítač tak se napíše klasicky vypínání, pak zhasne monitor a počítač stále běží a nic se neděje, v čem může být háček? Dělá to až ted, po tom přeinstalování.
Všechny drivery jsi už nainstaloval? Jestli ne, počkej, co to udělá po jejich nainstalování. Pokud problém přetrvává i pak, určitě někoho napadne, jak to odstranit.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nainstaloval jsem všechny, který byly na těch stránkách aceru a pořád to přetvrá, tak snad to jde nějak napravit :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8104
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30