DVD mechanika-necte nektery dvd
Tak PC se mi vratilo z servisu (prej je to opraveny) vlozim DVD a problem je tu zase (vymnenili ji za Writemaster) uz sem roufalej muze to byt HW nebo SW?
Naposledy upravil(a) Dais dne 29 lis 2007 18:35, celkem upraveno 1 x.
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to cd (jak jsi psal že se to tak tváří) tak to je podle mě o.k. - mě to dělá taky a nějak mi to nic nedělá ani mi to nevadí... Možná se to háda s ostatními komponenty nebo tak něco napiš sestavu!
ps.: když chceš něco dopsat tak nenačínej new příspěvek ale dej upravit!!!
ps.: když chceš něco dopsat tak nenačínej new příspěvek ale dej upravit!!!
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš program Nero podívej se do info, co všechno ta vypalovačka, kterou v servisu do PC nainstalovali, vůbec umí. Jaké je značky ten PC, nebo u jaké firmy jsi jej kupoval? Máš tuto vypalovačku?
Samsung představuje DVD vypalovačku Super-WriteMaster SH-S203
Titul nejrychlejší DVD vypalovačky na světě si pro svou mechaniku Super-WriteMaster SH-S203 usurpuje společnost Samsung. Jedná se o skutečně 20rychlostní SATA vypalovačku kompatibilní s všemi formáty DVD a CD a tedy i DVD-RAM. SH-S203 vypaluje na DVD±R 20x, DVD-RAM 12x, DVD+R Dual Layer 16X, DVD-R Dual Layer 12X, DVD+RW 8X a DVD-RW 6X. V případě médií DVD±R, DVD+R Dual Layer, DVD-R Dual Layer a DVD-RAM by tedy měla dosahovat větších výkonů než ostatní dostupné mechaniky.
Super-WriteMaster SH-S203 využívá technologie Over Speed Burn pro zápis vyššími rychlostmi, než jaké jsou pro média specifikovány. Například na 12rychlostní média je možné vypalovat až 16x nebo na 16x vypalovat 20x. Na DVD±R tak vypálíte 4,7 GB dat za 4 minuty a 38 sekund a stejné množství dat vměstnáte na DVD-RAM za téměř 17 minut.
Mezi další technologie patří SAT (Speed Adjustment Technology pro automatické rozpoznání stavu médií), TAC (Tilt Actuator Compensation pro náklon čoček v případě zkřivení disku) a Double OPC (Optimum Power Control pro optimalizaci síly laseru).
Stabilitu vypalování dále zajišťuje Buffer Under Run Free Technology4 a nakonec je tu také Magic Speed 5 a ABS 6 (Automatic Ball Balancing System) pro snížení hluku a vibrací.
Zdroj: Samsung
Samsung představuje DVD vypalovačku Super-WriteMaster SH-S203
Titul nejrychlejší DVD vypalovačky na světě si pro svou mechaniku Super-WriteMaster SH-S203 usurpuje společnost Samsung. Jedná se o skutečně 20rychlostní SATA vypalovačku kompatibilní s všemi formáty DVD a CD a tedy i DVD-RAM. SH-S203 vypaluje na DVD±R 20x, DVD-RAM 12x, DVD+R Dual Layer 16X, DVD-R Dual Layer 12X, DVD+RW 8X a DVD-RW 6X. V případě médií DVD±R, DVD+R Dual Layer, DVD-R Dual Layer a DVD-RAM by tedy měla dosahovat větších výkonů než ostatní dostupné mechaniky.
Super-WriteMaster SH-S203 využívá technologie Over Speed Burn pro zápis vyššími rychlostmi, než jaké jsou pro média specifikovány. Například na 12rychlostní média je možné vypalovat až 16x nebo na 16x vypalovat 20x. Na DVD±R tak vypálíte 4,7 GB dat za 4 minuty a 38 sekund a stejné množství dat vměstnáte na DVD-RAM za téměř 17 minut.
Mezi další technologie patří SAT (Speed Adjustment Technology pro automatické rozpoznání stavu médií), TAC (Tilt Actuator Compensation pro náklon čoček v případě zkřivení disku) a Double OPC (Optimum Power Control pro optimalizaci síly laseru).
Stabilitu vypalování dále zajišťuje Buffer Under Run Free Technology4 a nakonec je tu také Magic Speed 5 a ABS 6 (Automatic Ball Balancing System) pro snížení hluku a vibrací.
Zdroj: Samsung
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CD/DVDW SH-S182M umí toto: DVD-R -RW +R +RW CD-R CD-RW autorun CD-R CD-RW a podle všeho neumí CD+
Na jaké medium vypaluješ?
Na jaké medium vypaluješ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si program mwav.exe (zadej do Google - zpravidla první odkaz). Po spuštění nejprve klikni na aktualizace, nastavení neměň a po dokončení aktualizace na scan (kontrolovat). Vše co se objeví ve spodním okně zkopíruj sem.
problem je ze na http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=4097 je ze se ma dat jen SCAN ale ja tam zadny scan nemam jedine SCAN AND CLEAR. Dal jsem SCAN AND CLEAR a naslo mi to asi 80 spyware/adware ale nemuzu to odstranit (musim si ten program koupit) jde to odstranit nejak jinak? vycistil jsem to spybotem ale nic nejde 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2242
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51