Co jsme si koupili ... Vyřešeno
Re: Co jsme si koupili ...
Nj . Já to jen potřebuju na komunikování s techniky . Víc nic . a pak na domácnost
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové a dámo, už by stačilo. Zase je tu pár stránek jenom pokecu a pomluv... WinDroide a ty se kroť. Máš 2 žluté za SPAMy a tady už zase začínáš provokovat k naprosto zbytečné diskuzi. To si piště na ICQ, Skype či co používáte...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Asi tak .. Prostě to co si někdo koupí tomu se to líbí :) .. Mně třeba to stačí . Takové telefonování atp . Ale jinak asi nic takovýho občas písničky a konec .
Lenovo G500 takový předběžný dárek k Vánocům od maminky? :3
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Taky budu nějaký vybírat. Je s ohebnou hlavicí? 

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
spravny chlap ma britvu !!
ale dobra masinka 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Tak dnes jsem pořídil novou Gigabyte GTX 970 G1 Gaming a přešel tak ke straně dobra
Nikdy jsem neměl Nvidii tak jsem na to hodně zvěděvej
Jedna rajcovní fotečka
DDD

Jedna rajcovní fotečka

Co ti tam svíti tak zeleně? Vypadá to dost luxusně.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
No to je nádhera. Mně stačí jen svuj NTB .. Který se opravuje
. Ale uvažuju na novou sestavu

- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Kupte si RGB pásek a můžete volit jednu ze tří barev a nebo zkombinovat. Taky to tak mám 
Jinak holicí strojek jsem vybral podle Heureky, je nejvíce hodnocený

Jinak holicí strojek jsem vybral podle Heureky, je nejvíce hodnocený