Vyplatí se battlefield 4
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyplatí se battlefield 4
Pokud uvažuješ o koupí BF4 či TitanFall a nebo úplně jiné hry, tak ale rychle, slevy na originu nebudou do nekonečna https://www.origin.com/en-ie/store/deal ... _Blog_Blog
Zdarec chalani, taky jsem přemýšlel o BF4 ale pak jsem narazil na Planetside 2. Je to zadarmo od Sony a je to pecka. Na mapách tam jsou proti sobě až stovky hráču....
masivni-onlinova-rezba-zdarma-recenze
http://doupe.zive.cz/clanek/planetside- ... ma-recenze
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Lis 2014 08:24) ---
Planetside 2 dodatek:
Kdyžtak EU servr: Miller
Frakce Tera Republic.

masivni-onlinova-rezba-zdarma-recenze
http://doupe.zive.cz/clanek/planetside- ... ma-recenze
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Lis 2014 08:24) ---
Planetside 2 dodatek:
Kdyžtak EU servr: Miller
Frakce Tera Republic.

Douby: presneji 2000 lidi na jednu mapu.
servery Battlefield-4, Battlefield 3 má mnohem lepší mapy, které je jisté.
Naposledy upravil(a) pcbst dne 11 úno 2015 19:23, celkem upraveno 2 x.
Já hraju Battlefielda od 3 aktivně,BF4 a i 3 měla na začátku chyby a lidi to odradilo,jako každá hra takového typu. Teď to jede BF 4 líp jak BF3,ale je to težší (máš tam lepší fyziku) a propracovanost. Grafiky to je o trochu náročnější jak BF3.
Btw... stojí 400Kč,já za to dal 800Kč
Doporučují i CZ/SK čety jsou pohodové.
//Pokud chceš Titan fall,což byla zas marketigová ptákovina,jak Watch dogs a většina "revolučních her",tak si stáhnu "Quake" taky tam všude skáče a všechno bouchá
Pokud chceš zážitek,týmovou a bojiště,tak bezkonkurenčně Battlefield :)
Btw... stojí 400Kč,já za to dal 800Kč

//Pokud chceš Titan fall,což byla zas marketigová ptákovina,jak Watch dogs a většina "revolučních her",tak si stáhnu "Quake" taky tam všude skáče a všechno bouchá

Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Jasně, jak jsem psal, za mně Battlefield 4 jasná volba.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Battlefield 4 za ty prachy jasná volba.Cena hodně dobrá a hra perfekt.
Radši hrej battlefield 3, pokuď ale toužíš po větší destrukci, nových mapách atd tak si kup 4. Být tebou radši si počkám na nějáký opravdu dobrý díl ze série Battlefield.
DanCZ - to myslíš vážně? Na jaký "opravdu dobrý" díl má asi tak čekat? Já myslím, že Battlefieldy už jsou teď na dost dobré úrovni.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Widlajz- Ano myslím to vážně, jedině nové co je v battlefieldu 4 nové, je větší destrukce pár nových map, ale grafika se něják neposunula, jsou tam bugy (i když teď už míň) a kampaň stojí za hovno, jediné co je tam dobré je MP a ten taky nepřinesl moc změn....Je to spíše takový Battlefield 3.5, hardline bude podle mě spíše takový datadisk ke 4 s MOŽNÁ lepší kampaní ale jinak se tam nic nemění kromě toho že se tam hraje za poldy a teroristy....Každý má svůj názor, tohle je můj a tohle je tvůj
Já si myslím že battlefield 4 stojí za hovno a ty naopak 

Čím to bude, že kampaň je o ničem? Když je to hlavně MP hra? To stejné je u všech sérií CoD. Grafika se neposunula? Asi jsi slepý a nebo jsi to hrál na nízké detaily. Určitý posun tam je. Pár nových map? Vždyť jsou všechny nové kromě 4 map, které jsou lehce předělané z 3ky. Nové vozidla, rozdílné ovládání atd. To ti přijde málo? Mně by zajímalo co by Ti tam měli přidat aby jsi řekl, že je to dobrý. Vsadím se, že ty jsi zastánce CoD série, kde každý díl je úplně stejný jako předchozí, ale stejně si ho koupíš...
A mimochodem nejsem žádný zastánce Battlefieldu, i když BF hraju od Bad Company 2, samozřejmě hra má mouchy, semtam nějaký bug, ale která hra nemá?
A mimochodem nejsem žádný zastánce Battlefieldu, i když BF hraju od Bad Company 2, samozřejmě hra má mouchy, semtam nějaký bug, ale která hra nemá?
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Nejsem zastánce COD, a také rád hraju bad company 2, ale tady je to o tom že EA nebo teda spíše vývojáři řekli že udělali nejlepší kampaň v battlefieldu, tak to je moje reakce. Co se týče grafiky, ta se opravdu něják neposunula jsou tam jen nové efekty a o něco větší destrukce, mp je dobrý ale moc změn nepřínáší, prostě podle mého to jde od 3 z kopce, hlavně s tou kampaní....no vlastně skoro už od bad company 2 ale spíše od té 3. Je vidět že jsi mě nepochopil
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2170
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:12