A teď k věci. Za kolik by si mi sehnal Shadow of mordor ?
Levné hry na steam - Znovu aktivní !!
Re: Levné hry na steam !
SamerLP kdyby takhle dával slevu každému tak by ještě prodělal
Zajímalo by mě jestli ty by si mi koupil hru co stojí 200kč za 100kč protože prostě víc nemam.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Nic se mazat nebude. sorry ale máš úplně zvácenou logiku. Ty bys snad někomu dal slevu 33% jen proto, že nemá peníze? Takto společnost vážně nefunguje. Zkus si zajít do obchodu s hrama, říct, že jim víc jak půlku nedáš, a uvidíme jak uspěješ... Podmínky byly jasně dány a je jedno, jestli se platí v korunách, eurech nebo klíčích. Když na to nemáš, tak to holt mít nebudeš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ale ja chcem aby sa to zmazalo dal to sem bez môjho povolenia :) Takto mi to robí hambu ktorú som si mohol zaviniť ale mohol napísať že upozornuje na mňa to by mi nevadilo ale rozhovor sem nemusel dať...
A to chápem v ochode musím zaplatiť plnú cenu to nepochybne len tuto nemám ako si dobiť tak rýchlo to čo mám jako bežať si kúpiť PaySafeCard? 5€ sa nedá kúpiť len 10€ a to by mi bolo nanič celých 10€.... v obchode je to lepšie tam platíš rovno nemusíš mať sprostý PayPal ktorý nemôže mať každý...
Lenže zase v obchode je to moc drahé... no uvidím aké budú zase akcie na vianoce
A to chápem v ochode musím zaplatiť plnú cenu to nepochybne len tuto nemám ako si dobiť tak rýchlo to čo mám jako bežať si kúpiť PaySafeCard? 5€ sa nedá kúpiť len 10€ a to by mi bolo nanič celých 10€.... v obchode je to lepšie tam platíš rovno nemusíš mať sprostý PayPal ktorý nemôže mať každý...
Lenže zase v obchode je to moc drahé... no uvidím aké budú zase akcie na vianoce
Naposledy upravil(a) SamerLP dne 05 pro 2014 15:03, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Hanbu máš tak jako tak. Navíc podle letmého hledání může jeho psanou komunikaci, která nebyla označena jako důvěrná a kterou nijak neupravoval, vystavit kam chce a kdy chce. Takže žádný tvůj souhlas potřeba není a normálně to tu zůstane
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
To je choré....nemal by som keby napísal že len upozornuje na mňa ako som písal to by mi nevadilo a neriešil by som to bolo by mi to "šumafuk" ale to že sem dal komunikáciu ktorá nebola vôbec verejná to riešim :) (PS: príspevok nad Žberkym je upravený)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Cena jednoho klíče je velice lehce zjistitelná, v tomto tématu padla snad už 100x a jsou tu i odkazy, kde jej na steamu koupit, tak se nevymlouvej.
A jelikož jsi komunikaci v jejím průběhu neoznačil za neveřejnou, pozdě honit bycha. Beather má plné právo sem její přepis umístit
A jelikož jsi komunikaci v jejím průběhu neoznačil za neveřejnou, pozdě honit bycha. Beather má plné právo sem její přepis umístit
- Andrew98
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
OT: "ja môžem za to že si nemôžem kúpiť PSC? nie...." Bych si nechal zarámovat. 
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
OT: občas zůstává rozum stát nad tím,co jsou někteří lidé zač.
- morik242
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Jenom pro tu stupidní věc s tím zveřejňováním bez povolení - jelikož jsi psal jemu tak on může zveřejnit jakékoli tajemství to mu napíšeš - psal jsi to jemu.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain
- Mark Twain
Načo by som mu písal tajomstvo omg... nechápem prečo to riešite berte to radšej už ako uzatvorené...
Už to aj tak je jedno blokol si ma takže to je jedno
Už to aj tak je jedno blokol si ma takže to je jedno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:

- Stav:
Ahoj Beathere, prosim tebe, za kolik by byl k dostání Wargame: Red Dragon?
Díkes
Díkes
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:

- Stav:
Jenom rychlé vyjádření:
1) Nikomu svůj obchod nenutím a prostě jsou stanovená pravidla a pokud chceš u mě nakupovat a ušetřit, tak pravidla budeš dodržovat. Nikdy nikomu nedávám na dluh a ani nebudu.
2) Tvoje jednání přímo odpovídá tvému věku a úctě dnešní mládeže ke starším a ještě ta drzost, že já vlastně pro tebe dělám službu a ty si budeš diktovat podmínky a nazývat mě tu "pánkem?" Zjevně chyba ve výchově.
3) Konverzace je adresovaná mně a může být zveřejněna. Neposlal jsem tu žádné fotky tvého pipíka ve sprše nebo fotku z táboru, jak tě chlapci přilepili na strom a natřeli Nutelou.
PS. sorry, dneska už nestíhám, zítra sem hodím ceny dotazovaných her.
PS2: Díky všem za podporu a zdravý rozum.
PS3: Buď rád, že sem ještě nezkopíruji ten obsah SZ co jsi mi psal.
1) Nikomu svůj obchod nenutím a prostě jsou stanovená pravidla a pokud chceš u mě nakupovat a ušetřit, tak pravidla budeš dodržovat. Nikdy nikomu nedávám na dluh a ani nebudu.
2) Tvoje jednání přímo odpovídá tvému věku a úctě dnešní mládeže ke starším a ještě ta drzost, že já vlastně pro tebe dělám službu a ty si budeš diktovat podmínky a nazývat mě tu "pánkem?" Zjevně chyba ve výchově.
3) Konverzace je adresovaná mně a může být zveřejněna. Neposlal jsem tu žádné fotky tvého pipíka ve sprše nebo fotku z táboru, jak tě chlapci přilepili na strom a natřeli Nutelou.
PS. sorry, dneska už nestíhám, zítra sem hodím ceny dotazovaných her.
PS2: Díky všem za podporu a zdravý rozum.
PS3: Buď rád, že sem ještě nezkopíruji ten obsah SZ co jsi mi psal.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 6520
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek