Blikanie červenej diódy
Blikanie červenej diódy
Zdravím.Neide mi zapnúť Sony Xperia Tipo.Asi pred dvoma týždňami som ho normálne používal.Potom som odbehol od neho na 10 min. a neišiel.Tak som vybral baterku a robilo to,že naskočilo úvodné logo Sony,potom čierna obrazovka a po 10 s. zasa Sony logo.A tak sa to stále opakovalo.Tak som dnes ho skúsil rozobrať.Vybral som displej,a ochranné sklo.Dal som to naspäť.Ak som ho prvykrát zapol tak len zavibroval a nezobrazilo sa logo,ale asi po 20 s. sa zobrazilo.Tak vybral som baterku a išiel sko predtým.No ak som ju vybral zasa a dal som ju naspäť tak bliká červená dióda(kontrolka).3 krát blikne v časovom intervale asi 2 s.Čo mám robiť?
Re: Blikanie červenej diódy
Je možné aby som to vyriešil sám?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2014 22:58) ---
?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2014 22:58) ---
?
Je to možné, odnes si to do toho servisu sám.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takhle mi bliká má Xperia Pro když ho chci zapnout s vybitou baterií, takže to zkus hodit na nabíječku.
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”