Zdroj?
Re: Zdroj?
jak jsi myslel to stim xeonem? ze tam nemusim resit nic ? :)
Tohle je nějakej trolling nebo co? Měl jsi tu už několik témat ohledně složení počítače. Odmítám s tebou tedy nadále ztrácet čas.
Naposledy upravil(a) mmfmoc dne 11 pro 2014 21:53, celkem upraveno 1 x.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Xeon=i7-iGPU, Prostě je to víc než dostatečně výkonný CPU, ale na hry ve srovnání s i5 toho až tolik nepřináší.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

ale to mam dalsi 1000 navic
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 21:59) ---
a nepochopil jsem teda k cemu tam pisou ty frekvence jadra kdyz to hned obratite tim ze to je stejne jinak...
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 22:08) ---
ja myslel ze toto je forum pro lidi kteri nevi
a kterym nekdo pomuze :) nemel jsem jasno ve zdroji tedka v procaku nemuzu zato ze jsem pomoc hledal tady a ty odmitas se mnou ztacet cas ale respektuji te :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 21:59) ---
a nepochopil jsem teda k cemu tam pisou ty frekvence jadra kdyz to hned obratite tim ze to je stejne jinak...

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 22:08) ---
ja myslel ze toto je forum pro lidi kteri nevi

- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdo neříká, že si máš koupit Xeon nebo i7. A frekvence výrobce udává proto, protože je to parametr který je u CPU udáván (stejně jako se u aut udává výkon). V rámci jedné modelové řady CPU platí, že s rostoucí frekvenci roste výkon (tedy i5 Haswell na 3GHz je slabší než i5 Haswell na 4,5GHz, ale nejde to vztáhnout mezi jednotlivé architektury, viz AMD a Intel). Ale pokud si nechceš nechat poradit, tak to napiš hned, nebudem tím ztrácet čas a aspoň budem mít čas poradit někomu, kdo o to stojí...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Také jsem si koupil zdroj Seasonic S12II-620. Tady posílám ukázku toho, co mi ten zdroj dělá. Asi ho pošlu na reklamaci, jelikož mi to nepřijde normální. Tam už se jen dozvím, zda to je u tohoto zdroje normální nebo jsem jen dostal nějaký vadný kus. Jen moje osobní zkušenost. :)
ja myslel ze toto je forum pro lidi kteri nevia kterym nekdo pomuze :) nemel jsem jasno ve zdroji tedka v procaku nemuzu zato ze jsem pomoc hledal tady a ty odmitas se mnou ztacet cas ale respektuji te :)
Abych to vysvětlil. Máš tu během 14ti dnů 3 thready ohledně sestavení PC. Ve všech jsem ti radil a pokud se nepletu, tak jsme ve všech dospěli k finální sestavě, se kterou jsi souhlasil. Nyní tu máš 4. thread a zase je to to samé, bez ohledu na předchozí 3 máš vybraný procesor FX8350. Nevidím tedy důvod, proč bych měl pořád dokola opakovat to samé a ztrácet svůj čas. Řekl bych to i jinak, ale bylo by to za hranicemi slušného chování, takže se toho vyvaruji.
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To thebighead: Dle zvuku bych to tipoval na ventilátor, který do něčeho naráží, u toho zdroje to rozhodne normální není.
To salex3698: Toto fórum je o tom, aby jsme poradili těm co tomu nerozumí, ale nikdo z nás za to není nijak placen a děláme to ve svém volném čase a z vlastní dobré vůle, tak pochop, že každý z nás má určité limity, kam až je schopný zajít a uznej sám, 4 témata o jedné věci a furt dokola, už je docela dost...
To salex3698: Toto fórum je o tom, aby jsme poradili těm co tomu nerozumí, ale nikdo z nás za to není nijak placen a děláme to ve svém volném čase a z vlastní dobré vůle, tak pochop, že každý z nás má určité limity, kam až je schopný zajít a uznej sám, 4 témata o jedné věci a furt dokola, už je docela dost...

rikam ze vam dekuji a respektuji vas :) jsem strasne nerozhodny clovekm:\
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Martab píše:Dle zvuku bych to tipoval na ventilátor, který do něčeho naráží, u toho zdroje to rozhodne normální není.
To mě také napadlo, avšak nechci se v tom příliš hrabat, jelikož bych nerad přišel o záruku. Co jsem koukal jen tak z venku přes mřížky, tak jsem neviděl nic do čeho by měl narážet. Zkusím to ještě možná rozmontovat a podívat se, ale spíš to pošlu na reklamaci, abych nepřišel o 2 tisíce. Díky za reakci :)
Raději ho pošli na reklamaci. Někde tam může být pečeť a dva tácy jsou v tahu 

- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To thebighead: Nevrtal bych se v tom, a reklamoval ho, ať si to vyřeší výrobce, je to jeho problém, mohl by sis tím udělat víc problémů než užitku (přijít o záruku není zrovna nejlepší situace
).
To salex3698: S konečným rozhodnutím si už musíš poradit sám, můžeme napsat cokoli, ale poslední krok je vždy na tobě, mi akorát můžeme napsat to, co je dle našich zkušeností, svědomí a vědomí nejlepší, ale jak s těmito informacemi naložíš je už čistě na tobě

To salex3698: S konečným rozhodnutím si už musíš poradit sám, můžeme napsat cokoli, ale poslední krok je vždy na tobě, mi akorát můžeme napsat to, co je dle našich zkušeností, svědomí a vědomí nejlepší, ale jak s těmito informacemi naložíš je už čistě na tobě

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2444
-
od petr22