Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Chci reinstalovat starý počítač, který má ještě disketovou mechaniku, cca z roku 2004. Protože nemám instalační CD s OS (při kupování PC bylo přidáno k PC instalační CD na kterém je OS, ale CD je poškozeno) tak PC chci přeinstalovat přes flash disk (na boční straně je nálepka s produktovým klíčem Windows XP Home).
Flash disk jsem udělal bootovatelný, restartuji PC a přemístím se do BIOSu kde chci nastavit "BOOT DEVICE PRIORITY" a zobrazí se mi text, který je v příloze. Žádná zmíňka o USB tam není, tak by mě zajímalo jak to mám přeinstalovat, když pro mě je jediná možnost reinstalace přes USB Flash disk.
Předem díky za pomoc
Reinstalace starého PC Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstalace starého PC
Pokud PC neumí boot z USB, tak s tím nic neuděláš. Jaké máš PC - jednotlivé komponenty. Jak starý? Instalovat jedině z CD/DVD mechaniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Paměť 512MB RAM DDR3
intel celeron 2,80ghz
asus p4vp-mx
Jak jsem psal, že je to CD mechanika, tak ankonec to je DVD - RW médium, když vložím nějaké DVD do mechaniky tak se obsah nenačte...
intel celeron 2,80ghz
asus p4vp-mx
Jak jsem psal, že je to CD mechanika, tak ankonec to je DVD - RW médium, když vložím nějaké DVD do mechaniky tak se obsah nenačte...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstalace starého PC Vyřešeno
Tak zkusit si jen na instalaci půjčit DVD mechaniku, třeba od kamaráda a připojit ji místo původní CD mechaniky. Pokud se pamatuji tak WinXP jsou na CD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Dobře, díky :) Takže přes to USB to nepůjde? :(
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi